MENÜ

Abdullah Avcı devreye girdi Trabzonspor Kenan Karaman transferini bitirmek üzere

Son dakika Trabzonspor transfer haberi...Ay sonunda bonservisini eline alacak olan Kenan Karaman için ilk ciddi atak Trabzonspor'dan geldi. Fırtına harekete geçerken, Abdullah Avcı da devreye girdi, Kenan'la telefonda görüştü. İlk pazarlıklar olumlu geçerken, hedef EURO 2020 öncesinde yıldız oyuncuya imzayı attırmak.

Abdullah Avcı devreye girdi Trabzonspor Kenan Karaman transferini bitirmek üzere

Alman ekibi Fortuna Düsseldorf ile sözleşmesi bu ay sonunda sona erecek olması, Kenan Karaman'ı transferin gözdesi haline getirecek. A Milli Takımımız'ın yıldız oyuncusu için başta Trabzonspor olmak üzere, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe de devrede. Ancak alınan bilgilere göre; Bordo-Mavililer şu an için en ciddi ve istekli ekip.

Haberin Devamı

Ezeli rakipler devreye girmeden...

Sezonun sona ermesiyle transferde gaza basan Bordo-Mavililer, 27 yaşındaki oyuncuyu elden kaçırmamak için harekete geçti. Fırtına'nın hocası Abdullah Avcı da, Kenan'ı arayarak kendisini takımında görmek istediğini belirtti. Milli oyuncunun da bu görüşmeden ve ilgiden oldukça memnun kaldığı öğrenildi. İlk pazarlıkların olumlu geçtiği vurgulanırken, tarafların önümüzdeki günlerde bir kez daha bir araya gelmesi bekleniyor. Trabzonspor'un hedefi, ezeli rakipleri devreye girmeden, EURO 2020 öncesinde tecrübeli futbolcu ile sözleşme imzalamak.

Haberin Devamı

Safa Can Konuksever

YORUM YAZ