MENÜ

Abdullah Avcı'dan transfer açıklaması

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 2'nci hafta maçında Medipol Başakşehir, konuk ettiği TFF 1'inci Lig ekibi Sivasspor'u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, önemli açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı'dan transfer açıklaması

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 2'nci hafta maçında Medipol Başakşehir, konuk ettiği TFF 1'inci Lig ekibi Sivasspor'u 2-0 mağlup etti.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ''Grubumuzun ilk haftasında Yeni Amasyaspor ile oyun kalitesi düşük ama sonuç aldığımız bir maç yapmıştık. Bugün özellikle ligde az süre alan futbolcuların performansları önemliydi. Geçen maça göre daha iyi oyun vardı. Rakip de zaman zaman pozisyonlara girdi ama bugün daha derli topluyduk. İki maçta 6 puan yaptık bunun için mutluyuz'' dedi.

''SİVASSPOR'A ÇIKTIKLARI ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BAŞARILAR DİLERİM''

Abdullah Avcı, Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal'ın iyi ve samimi bir arkadaşı olduğunu dile getirerek, Sivas'a her gittiklerinde keyifle karşılandıklarını söyledi.
Avcı, ''Sivasspor bunu hak ediyor. Umarım bu yarışın içinde sonuna kadar devam ederler. Sivasspor senelerdir ligimize renk katan bir dönem de şampiyonluğu kovalayan bir takım. Çıktıkları bu yolda, şampiyonluk yolunda kendilerine başarılar diliyorum'' diye konuştu.

''KULÜBÜN DURUMUNA GÖRE TRANSFER DEĞERLENDİRMESİ YAPACAĞIZ''

Avcı, devre arasındaki transfer durumu ile ilgili soruya şöyle cevap verdi: ''Devre arası ile ilgili şuan bir transfer planımız gözükmüyor. Mevcuttan gitmek isteyen olabilir. Biz, farklı bir oyuncu yakalayabiliriz. Transfere açığız. Hem bir kapalılık hem de bir açıklık var. Kulübün durumuna göre değerlendirme yapacağız.''

SİVASSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ BAKKAL: ''ABDULLAH AVCI ŞAMPİYONLUĞU HAK EDİYOR''

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise, ''Rezerve oyuncuları oynatma adına özellikle bu hafta buraya gelirken profesyonel yaptığımız 4 genç oyuncumuz çok güzel ve disiplinli oynadı. 45+1 ve 90+1'de yediğimiz goller var. Oyundaki mücadeleden memnunum. Hem tecrübe kazanmaları hem de rezerv futbolcuların ligin lider takımı olan Medipol Başakşehir karşısında verdikleri mücadele beni mutlu etti. Abdullah Avcı, İnşallah şampiyon olur. Bunu hak ediyor. Biz de kendi ligimize devam edeceğiz'' dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ