MENÜ

Abdullah Avcı: 'Çözüm bulacağız'

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Slovan Bratislava yenilgisi sonrası oyuncuların hatalarından yakındı. Deneyimli teknik adam, “Bunun çok açıklaması yok. Bu seviyede bu şekilde hata yapamazsın. Kendimizi ve oyuncuları sorgulayacağız, çözüm bulacağız” diye konuştu.

Abdullah Avcı: 'Çözüm bulacağız'

UEFA Avrupa Ligi K Grubu’ndaki ilk maçta Slovakya’da Slovan Bratislava’ya devresini önde bitirdiği maçta 4-2 mağlup olan Beşiktaş’ta teknik direktör Abdullah Avcı mağlubiyetin tek bir açıklamasının olmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Avcı, “Çok fazla değerlendirilecek bir şey yok. Sistem, organizasyon, bireysel performans, takım savunmasında hata, bunun çok açıklaması yok. Çözüm bulmaya çalışacağız ama bu seviyede bu şekilde hata yapamazsın. Kendimizi ve oyuncuları sorgulayacağız” dedi.

‘Sistemle açıklayamazsın’

“Sahanın içerisinde doğru durmuyorsan, bunu bireysel performanslarla, sistemle açıklayamazsın. Bu seviyede bu şekilde hata yapamazsın. Hangi sistemle oynasan kaldırmaz” diyerek sözlerini sürdüren deneyimli teknik adam, stoperlerin sakatlığıyla ilgili soruya ise şu karşılığı verdi: “Başakşehir maçı pazartesi. Vida cezalı. Enzo’nun durumuna bakacağız. Ruiz’den ne çıkacağına bakacağız. Ona göre hareket edeceğiz.”

YORUM YAZ