MENÜ

Abdullah Avcı: Bugün sadece 3 puan aldık, kupa kazanmadık

Süper Lig'in 14. haftasında Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı Fatih Karagümrük'ü Djaniny ve Abdülkadir Ömür'ün golleriyle 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Bordo-Mavili ekibin teknik direktörü Abdullah Avcı değerlendirmelerde bulundu. Tecrübeli teknik adam, "Bugün sadece 3 puan aldık. Hiçbir şey kazanmadık, kupa kazanmadık." ifadelerinde bulundu.

Abdullah Avcı: Bugün sadece 3 puan aldık, kupa kazanmadık

Süper Lig'in 14. haftasında Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı Fatih Karagümrük'ü Djaniny ve Abdülkadir Ömür'ün golleriyle 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Bordo-Mavili ekibin teknik direktörü Abdullah Avcı değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

Abdullah Avcı'nın açıklamaları şu şekilde:

"En iyi saha planları olan takımlardan birine karşı oynadık. Her iki takımın da değişik formasyonları ve organizasyonları var. Oynadığımız en ciddi takımlardan biri Karagümrük. Ne yapmak istediysem, ne planladıysam oyuncu grubu buna cevap verdi bugün."

"Önümüzdeki hafta Adana Demirspor maçına yine taraftarımızı bekliyorum. Beraber savunma ve hücum yapacağız. Coşkularına ihtiyacımız var."

"Tek maç tek maç. Bugün sadece 3 puan aldık. Hiçbir şey kazanmadık, kupa kazanmadık. Bugün benim için önemli olan takım savunması ve taktik disiplindi."

“Devre arasında takviyelerimiz olacak”

Abdullah Avcı karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında ise şu açıklamalarda bulundu:

Haberin Devamı

“Henüz geniş bir kadroya sahip değiliz ama olacağız. Devre arasında transfer olacak. Visca konusunda devamlı yazılıyor ama öyle bir şey yok. Benim Türkiye’ye getirdiğim bir oyuncu kendisi. Çok iyi bir izleme komitemiz var. Detaylı şekilde çalışmalarımızı yapıyoruz. Kadrodaki adaleti de iletişimle sağlıyoruz. Samimi ve dürüst şekilde bunu anlatırsanız her şeyin karşılığı var. Herkes işin içinde olmak istiyor. Bunun karşılığı da dürüst ve iyi bir iletişimdir”

"Abdülkadir Ömür, Türk futbolunun yetenekli oyuncularından"

“Abdülkadir Ömür, Türk futbolunun yetenekli ve özel oyuncularından. Harika gidiyor. Daha önce, 'Bizi şampiyon yapacaksa Ömür gibi oyuncular yapacak.' dediğimi de tekrar hatırlatayım. Dalgalanmalar olacak. Bu böyle bir oyun. Özel bir oyuncu. Umarım gelişerek ve katkı sağlayarak devam eder”

Abdullah Avcı son olarak hayata veda eden Galatasaray Kulübü Eski Başkanı Mustafa Cengiz’e Allah’tan rahmet dileyerek, “Mustafa Cengiz’in ailesine başsağlığı diliyorum. Türk futbolunun ve Galatasaray Ailesi’nin başı sağ olsun. Üzüldüm. Bütün spor camiasının başı sağolsun” dedi.

YORUM YAZ