MENÜ

Abdullah Avcı: Avrupa'ya gitmek için mücadele edeceğiz

İstanbul Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş maçı sonrası yayıncı kuruluşa önemli açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı: Avrupa'ya gitmek için mücadele edeceğiz

Beşiktaş'a karşı sahadan bir puan ile ayrılan Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı maç sonunda karşılaşmayı değerlendirdi.

Başarılı kurtarışları ile son dönemde performansının zirvesinde olan Volkan Babacan hakkında Avcı, "Lige Volkan ile başladık. 26 haftadır Volkan Babacan ile devam ediyoruz.Başarılı bir performans gösteriyor. Bunun devamını diliyorum. " dedi.

İşte Abdullah Avcı'nın açıklamaları;

"Öncelikle Fenerbahçe'ye geçmiş olsun diliyorum. Olumsuzlukları aşıp olumlu işlere bakmalıyız. Voleybol, hentbol ve masa tenisinde kazandığımız başarılara odaklanmalıyız."

"Beşiktaş'ın maça baskıyla başlayacağını biliyorduk. Biz de bunu çözmek için çalışmalar yaptık. Bizde bunu çözdüğümüz zaman oyunu domine ettik. Bugün oyun iyi geçti. Oyunun iki yönünü oynmaya çalışan bir ekibiz. Kazanabilirdik ama olmadı. "

"2. yarıda bazı yerlerde oyuncularımın düştüğü noktalarda hamleler yaptım. Bizim açımızdan Avrupa için mücadele etmek bizim için sevindirici. Beşiktaş'a da başarılar diliyorum. "

Haberin Devamı
YORUM YAZ