MENÜ

Abdülkadir 11'i istiyor!

Sakatlıktan kurtulan ve takıma dönen Abdülkadir, 11’de oynamayı istiyor. Teknik direktör Ünal Karaman genç oyuncuyu Malatya’ya götürecek.

Abdülkadir 11'i istiyor!

Trabzonspor'da sakatlığı nedeniyle Bursaspor maçında oyundan alınan Abdülkadir Ömür’ün durumu korkutmuştu. Genç yıldızın takımla çalışmalara başladığı bildirildi. Kulüp doktoru Hakan Bozdoğan, Abdülkadir’in durumuyla ilgili açıklamada bulundu. Bozdoğan, Bursaspor ile oynanan maçın devre arasında Abdülkadir’in sol kasık ağrısı şikayetinde bulunduğunu belirterek, şunları kaydetti: “Maçın 73. dakikasında oyuncumuzun ağrılarının artması ve oynayamayacağını belirtmesi üzerine kendisini riske etmeyerek oyundan aldık. Koruma amaçlı dinlendirdiğimiz Abdülkadir Ömür’ün çekilen MR’ı sonrası gerekli tedavisini gerçekleştirip önce salonda, ardından da kontrollü bir şekilde takımla çalışmalara başlattık.”

Haberin Devamı

Engel kalmadı

Abdülkadir’in Yeni Malatyaspor karşısında forma giymesine engel bir durumun olmadığı bildirildi. Teknik direktör Ünal Karaman’ın şans vermedi halinde Abdülkadir sahada olabilecek.

YORUM YAZ