MENÜ

Abarhoun kimdir? Abarhoun'un kariyeri

Bir süredir kanser tedavisi görmekte olan ve geçen sezon Çaykur Rizespor forması giyen Mohamed Abarhoun, 31 yaşında hayatını kaybetti. Bu acı haber sonrası, Mohamed Abarhoun kimdir ve kariyeri nasıldı? sorularına yanıt aranıyor. Bu soruların yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.

Abarhoun kimdir? Abarhoun'un kariyeri

Spor dünyası güne acı haberle uyandı. Bir süredir kanser tedavisi görmekte olan ve geçen sezon Çaykur Rizespor forması giyen Mohamed Abarhoun, 31 yaşında hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Rizespor'dan yapılan açıklamada, "Bir süredir tedavi görmekte olan eski futbolcumuz Mohamed Abarhoun’un vefat haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Ebediyete intikal eden Mohamed Abarhoun’a Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Abarhoun kimdir?

31 yaşında hayata gözlerini yuman Faslı futbolcu 3 Mayıs 1989 tarihinde Fas'ın Tetounan şehrinde dünyaya geldi. Profesyonel futbol hayatına Moghreb Tétouan'da başlayan Abarhoun, sırasıyla CR Al Hoceima, Moreirense ve Çaykur Rizespor formaları giydi.

Haberin Devamı

Tecrübeli stoper kariyerinde 216 maça çıktı ve 11 gol, 4 asistlik performansa imza attı. Ülke milli takımında da 7 kez forma giyen Abarhoun, gördüğü kanser tedavisine yenik düştü ve hayatını kaybetti.

YORUM YAZ