MENÜ

Aatıf yok Musa var!

''Aatif son maçta sakatlanıp oyundan çıkmıştı. Bu maçta görev alamayacak. Musa döndü, oynayabilecek. Samudio ve Abarhoun cezalı ama eksiklere rağmen iyi sonuç için sahada olacağız.''

Aatıf yok Musa var!

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, ikinci yarıya başlarken hedeflerinin ligde kalmak olduğunu ancak şu anki tabloda ilk 5 için mücadelelerini sonuna kadar sürdüreceklerini söyledi. Her takımın kendi kaderini belirleyeceğini belirten Buruk, “Şampiyonluğa oynayan takımların kaderini oynayacakları rakiplerinin belirleyeceği düşüncesinin yanlış olduğunu düşünüyorum. Herkes kendi geleceğini kendisi belirleyecektir. Rizespor’un başarısı için mücadele ediyoruz, ilk 5 sıranın içerisinde yer almayı istiyoruz. 5. takımla aramızda 1 puan var. Bizim hedefimiz; lig sonuna kadar 5’inciliği kovalayıp lig bittiğinde bu hedefe ulaşmak” dedi ve ekledi: “Evimizde oynadığımız son maçı kazandık. İstanbul’a bunun özgüveni ile gideceğiz. Ligin liderine karşı oynayacağız. Nasıl oynayabileceğimizi, kendi artılarımızı ve rakibimizin gücünü biliyoruz. Bu doğrultuda Başakşehir’den puan almak için sahaya çıkacağız.”

Haberin Devamı

‘Morozuik da sakat’

“İlk 11’de görev alan Samudio ve Abarhoun cezalı. Aatif son maçta sakatlanıp oyundan çıkmıştı. Bu maçta o da görev alamayacak. Petrucci’nin sakatlığı sürüyor. Morozuik hafta boyunca antrenmanlara çıkamadı, son antrenmanda onu deneyeceğiz. Musa’nın da hafif bir sakatlığı vardı. Antrenmanlara başladı ve bizle birlikte olacak.”

YORUM YAZ