MENÜ

Aatif ve Soldado coştu bir kere!

27. haftaya kadar ligde sadece 3 golü bulunan Soldado, dün akşam fileleri havalandırıp son 4 maçta 4 gole imza attı. Aatif da forma giydiği son 3 lig mücadelesinde 3. golünü kaydederek Fenerbahçe’nin yükselişinde kritik rol oynadı.

Aatif ve Soldado coştu bir kere!


İkisi de Fenerbahçe’nin en suskun isimleriydi... Büyük umutlarla transfer edilen Roberto Soldado, ilk 26 hafta geride kaldığında sadece 3 gol atabilmişti. 27. haftadan itibaren çıkışa geçen İspanyol forvet, dün akşamı da boş geçmeyerek son 4 maçtaki 4. golünü kaydetti.

Böylece Süper Lig’de 7 gole ulaşan tecrübeli futbolcu, en kritik haftalarda üzerine düşeni yapmış oldu. Bir diğer hücum oyuncusu Aatif da son haftalardaki formuyla dikkat çekiyor. Faslı yıldızın 24. haftaya kadar golü yoktu. İlk golünü Akhisar’a atan Aatif, son 4 haftanın 3’ünde sahadaydı, hepsinde de 1’er kez fileleri havalandırdı.

Ahmet Çakar'dan Fenerbahçelileri kızdıracak paylaşım

Kocaman’ın yüzünü güldürdü

Sadece sarı kart cezası nedeniyle Osmanlı sınavını kaçıran Aatif, bu performansıyla en çok hocası Aykut Kocaman’ın yüzünü güldürdü. Süper Lig’de 4 gol atan Aatif Chahechouhe, İspanyol forvet Soldado ile birlikte Fenerbahçe’nin son haftalardaki zirve yürüyüşünde büyük rol oynamış oldu.

Giuliano o detaya dikkat çekti!




Haberin Devamı
YORUM YAZ