MENÜ

A Milli Takım stoperi Çağlar Söyüncü: "Ronaldo için son olur mu bilmiyorum"

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City'de forma giyen milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off yarı final maçında 24 Mart'ta deplasmanda karşılaşacağımız Portekiz maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

A Milli Takım stoperi Çağlar Söyüncü: "Ronaldo için son olur mu bilmiyorum"

A Milli Takım'ın başarılı savunma oyuncularından Çağlar Söyüncü, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off yarı final maçında 24 Mart'ta deplasmanda karşılaşacağımız Portekiz maçı öncesi Tivibu Spor'dan Çiğdem Günal'ın sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Çağlar Söyüncü'nün açıklamalarından satırbaşları şu şekilde;

"Yorgunuz ama sonuçta milli takım olunca hepimiz için yorgunluk kalkıyor. Hepimiz koşa koşa geliyoruz. Çok zorlu bir maç olacak. Farkındayız. Akşam antrenmanıyla kampa başlayacağız. Hocamızın taktikleri doğrultusunda ve haddimizi bilerek oynayacağız. Rakibimiz dünyaca ünlü bir takım ve önemli oyuncuları var. Biz de hocamızla birlikte son maçlarda iyiyiz. İnşallah iyi hazırlanıp güzel bir maç geçiririz. Haddimizi bilmeliyiz. Deplasmanda oynayacağız. Top ayağına yakışan çok oyuncuları var. Premier Lig'den de tanıdığım oyuncuları var. Takım olarak sahaya çıkacağız. Daha önce zorlu rakiplere karşı çok sahaya çıktık. Bireysel olarak tecrübeliyiz. Avrupa'da nice böyle zorlu maçlara çıkıyoruz. Burası biraz daha farklı. Takım olarak oynarsak iyi bir maç çıkarırız."

Haberin Devamı

A Milli Takım stoperi Çağlar Söyüncü: Ronaldo için son olur mu bilmiyorum

"KUNTZ HOCAMIZ ÇOK İYİ"

"Kuntz Hocamız, pozitif ve sempatik bir insan. Ben daha önce Almanya'da oynadığım için Alman kültürüne biraz daha yatkınım. Böyle bir avantajım var. Onu biraz daha iyi anlayabiliyorum. Almanya'daki hocamla taktikleri ve saha içi konuşmaları birbirine benziyor. Hocamız herkesle son derece iyi sohbeti, muhabbeti, iletişimi çok iyi."

A Milli Takım stoperi Çağlar Söyüncü: Ronaldo için son olur mu bilmiyorum

"RONALDO İÇİN SON OLUR MU BİLMİYORUM"

"Cristiano Ronaldo, Messi gibi tarz oyuncular tartışılmaz. Dünyaya 50 yılda 1 gelen futbolcular. Bu yaşta gösterdiği performanstan ötürü saygı duyulması gerekiyor. Son Dünya Kupası mı olur Ronaldo'nun, yoksa bırakır mı bilmiyorum. Paylaşımlarında daha çok oynamak istediğini söyledi. Biz de 20 yıldır Dünya Kupası'na gidemiyoruz. Ronaldo'nun son kupası mı olur bilmiyorum ama bizim için bu kupaya gitmek daha önemli. Çok zamanımız olmuyor. Toplanıyoruz. 3-4 gün sonra maça çıkıyoruz. En iyi şekilde, çok iyi iletişimle sahaya yansıtmamız lazım performasımızı. Biraz daha vakit olsa daha çok çalışabiliriz. Şimdi çok zamanımız yok. Şu an güzel iletişimi de sahaya yansıtmamız lazım."

"İNGİLTERE'DE KALMAK İSTİYORUM"

"Bu sezon takım olarak performansımız istenen durumda değil. Premier Lig'de oynadığım için mutluyum. İmkanım olduğu sürece İngiltere'de kalmak istiyorum. Sözleşmem devam ediyor. 1.5-2 ayda takım olarak iyi çıkış yakaladık. Şu an her şey iyi gidiyor. Premier Lig, tartışılmaz. Oynadığım için mutluyum. En üst seviye oyuncularla oynamak çok güzel. Benden sonraki gençlere daha iyi örnek olabilirim, daha çok yardım edebilirim. İyi tecrübeler ediniyorum. İlerleyen yıllarda bunu gelecek nesillere aktarmak istiyorum."

Haberin Devamı

"TRABZONSPOR FAVORİ"

"Trabzonspor, puan durumuna da bakılınca iyi oynuyor. Saat farkı ve yoğun program nedeniyle Süper Lig'i çok izleyemiyorum ama izleyebildiğim kadarıyla Trabzonspor şampiyonluğun yüzde 90 favorisi."

(Skorer)

YORUM YAZ