MENÜ

A Milli Takım açıklaması: Buralarda olmamalıyız!

A Millî Takımımız, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki ikinci maçında 7 Haziran Salı günü Litvanya ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. TRT Spor'da konuşan Nihat Kahveci, Litvanya - Türkiye maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

A Millî Takımımız, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki ikinci maçında 7 Haziran Salı günü Litvanya ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

TRT Spor'da konuşan Nihat Kahveci, Litvanya - Türkiye maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Nihat Kahveci: ''Bir birikim var, belli bir kesim ağır eleştirdi saygı duyarım o kesime. Çünkü belli bir birikim var. Bizim çocuklar diye ortalığı yıktık belki burada abarttık o İtalya’lı grupta. Onlar bize abarttırdı, göstermiş olduğu performansla. Fransa galibiyetleri ile Hollanda maçları var, Norveç galibiyetleri. Biz normal olarak inanılmaz bir jenerasyon yakaladı dedik. Şimdi Uluslar Ligi’nde de küme düşünce bir galibiyet aldık ve 5 maçta 3 tane beraberlik var. Son maç Macaristan maçını yensek çıkacağız ancak yenildik. Buralara geldik bu birikimle rakip ilk maç Faroe Adaları olunca ister istemez ekranları başında oturanlar kızgın bir şekilde o maçı izlemeye başladılar. Buralarda olmamalıyız, ama bir şekilde bu gruba kadar geldik. Gelmişken de artık herkesin beklentisi bol gollü ve keyifli bir futbol.’’ dedi.

YORUM YAZ