MENÜ

A. Gücü maçı hazırlıklarına devam

Fenerbahçe, Ankaragücü maçının hazırlıklarına, bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti.

A. Gücü maçı hazırlıklarına devam

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde 1 saat 25 dakika süren antrenmanda koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 2 grup halinde yapılan top kapma ve pas çalışmasına geçildi. Dar alanda yapılan çift kale maçla sona eren antrenmanda kaleci antrenörü Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalışmalar yapan kaleciler Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, çift kalede dönüşümlü olarak görev aldı. Bu arada Fenerbahçe Kart'ın, üyelerine Fenerbahçe ile ilgili bir dizi ayrıcalık sunan yeni projesi Fenerbahçe Premium Kart sahibi 6 taraftar, antrenmanın tamamını Can Bartu Tesisleri'nde kendilerine ayrılan özel bölümde izledi.

Sağ diz yan bağlarında zorlama tespit edilen Özer Hurmacı ile sol ayak bileğindeki sakatlığı süren Miroslav Sotch, Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde, takımdan ayrı olarak sahada bir süre düz koşu yapıp ayrı programla çalıştıktan sonra tesislerde tedavi gördü. Bel ağrısı bulunan Volkan Demirel tedbir amaçlı olarak antrenmana çıkmadı ve çalışmalarına salonda devam etti. Sol kasık bölgesindeki ağrı nedeniyle dünkü çalışmayı yarım bırakan Gökhan Gönül de tedbir amaçlı olarak antrenmana çıkmadı ve salonda yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.Sağ arka adalesinde sertleşme bulunan Mamadou Niang da antrenmana çıkmayarak Dolu Arslan gözetiminde çalışma ve tedavisini tesislerde sürdürdü. Sağ ayak bileğindeki ağrısı süren Fabio Bilica da tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ