MENÜ

Kartal'da gündem küfür

Beşiktaş'ın önde gelen isimleri, Başkan Yıldırım Demirören'e yapılan küfürlü tezahüratları FANATİK'e yorumladı. İşte açıklamalar...

Kartal'da gündem küfür

Süleyman Seba: Emin olun maçı 90 dakika izleyemedim, ama aralıklarla Beşiktaş’ın durumunu merak ettim. Skorun 3-0 olduğunu görünce ise üzüldüm. Başkan Yıldırım Demirören’e yapılanlar çok yanlış, ayıplıyorum. Fakat herkes biliyor, zamanında bize de yapıldı, ancak kimse şimdiki kadar kamuoyu oluşturmamıştı. Tekrarlıyorum, yapılanları kesinlikle tasvip etmiyorum. Olaylar Beşiktaş’a menfaat değil, zarar veriyor. Bir takım 1 kez de yenilebilir 2 kez de. Yenildi diye de başkana küfür etmek, hakaret etmek ayıptır, günahtır. Üzüldüğüm başka bir nokta ise bunların geçen sene 2 kupa alan bir takıma yapılıyor olması. Demek ki Türkiye’de spora, futbola bakış açısı bu şekilde...

Haberin Devamı

Hasan Arat: Ben yönetimdeyken Süleyman abiye de bu tür şeyler yapıldı. Çok vahim bir durum. Bu gidişle Beşiktaş başkan ve yönetici bulamayacak. Denizli maçında pek çok şey gizli kalmıştır. Yönetim de kendi hatalarını şapkasını önüne koyup gözden geçirsin. Başkanın durumunu belli edecek yer stat değil, kongre salonlarıdır. Üzüntü içindeyiz.

Murat Aksu: Beşiktaş Kulübü Başkanlığı, Ahmet Fetgeri’lerin, Hakkı Yeten’lerin, Süleyman Seba’ların onur verdiği bugün de Sayın Yıldırım Demirören’in başında olduğu saygın bir makamdır. Hem başkan adayı, ancak daha çok Beşiktaşlı olarak Beşiktaş-Wolfsburg maçının son 10 dakikasında yaşananlardan tarifsiz bir üzüntü duydum. Bazı taraftar gruplarıyla gereğinden fazla içli dışlı olmanın, ileride nasıl üzücü bir atmosferi de beraberinde getirebileceğinin görülmesi gerekiyor.

Haberin Devamı

Mircea Lucescu: Dünyanın hiçbir yerinde bunu göremezsiniz. Türk futbolu, Avrupa’da parlayan bir yıldız gibi. Serdar Bilgili’ye yapılanları yaşamış biri olarak, tekrarlanması utanılacak bir durum. Beşiktaş kesinlikle böyle bir kulüp değil. Kendi değerlerine sahip çıksınlar.

Sinan Engin: Beşiktaş Başkanı’na yapılan hakaretler yakışık olmuyor. İstifa davet et. Tamam ama kimsenin küfür etmeye hakkı yok. Demirören kulübe her şeyini veren bir adam. Hata yapmış olabilir. Bu saygısızlıktır ayıptır, günahtır..

Rıza Çalımbay: Taraftar kulübün 12. değil, 1. adamıdır. 20 sene orada oynadım. Kaptanlık da, hocalık da yaptım. Başarılar da gördüm, başarısızlık da. Taraftar tepkisini göstermeli, ama belli sınırlar içinde. Küfürler hiç yakışmıyor. Herkesin sağ duyulu olması lazım bu dönemde. Beşiktaş’ın yine çifte kupa kaldırmayacağını kim söyleyebilir?

Pascal Nouma: Yapılanlara katılmıyorum. Başkan vaktini parasını veriyor, transfer yapıyor. Oyuncu oynamıyorsa onun suçu ne... Çok üzülüyorum. Serdar Başkan’a da aynısı yapılmıştı. Eminim rakipler şimdi kıskıs gülüyorlardır.

YORUM YAZ