MENÜ

'İnönü deplasman gibi'

Mustafa Denizli, iç sahadaki başarısız sonuçları taraftar baskısına bağladı ve ekledi: Her şeye rağmen oyuncularım ellerinden geleni yapıyorlar. Onlar da insan, durumdan etkileniyorlar.

'İnönü deplasman gibi'

Wolfsburg hezimeti sonrasında teknik direktör Mustafa Denizli takıma sahip çıktı. Tecrübeli teknik adam, “Sezonun en zorlu döneminden geçiyoruz. Oyuncularım İnönü’de sahaya çıkarken çekiniyorlar. Bu kadar büyük baskıya rağmen, ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koymak istiyorlar. Ancak onlar da insan. Bu kadar baskı nedeniyle bireysel özelliklerini sahaya yansıtamıyorlar. Birlik ve beraberlik sadece şampiyonluklarda olmaz. Asıl önemli olan, böylesine bir dönemde takımın yanında olmaktır. Geçen yıl daha kötü durumdayken bile bize taraftarlarımız destek olmuştu” dedi.

Haberin Devamı

Yabancılara patladı
Bazı hataların yapılabileceğini dile getiren Denizli, “Maalesef İnönü deplasman takımları için çok rahat bir saha haline geldi. Kendi sahamızda deplasmanda gibiyiz. Bize verecekleri destek, tüm olumsuzlukları düzeltecektir. Ligi bırakmaya hiç niyetimiz yok” diye konuştu. Bu arada Ümraniye’deki toplantıda Denizli’nin oyuncularına çok sert çıktığı öğrenildi.

İnönü’de ne yaptı?

Tarih Kulvar Rakip Sonuç
17 Ağustos Lig Antalya 2-0
28 Ağustos Lig G.Antep 0-0
15 Eylül Ş.Ligi M.United 0-1
19 Eylül Lig Kayseri 0-1
3 Ekim Lig Denizli 1-0
17 Ekim Lig Kasımpaşa 2-1
31 Ekim Lig A.Gücü 1-0
3 Kasım Ş.Ligi Wolfsburg 0-3

YORUM YAZ