MENÜ

95. Gazi Koşusu'nun tek adresi Fanatik Hipodrom

İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda 26 Haziran Cumartesi günü 95.’si düzenlenecek Gazi Koşusu nefesleri kesecek. Biri dişi olmak üzere 22 tayın saat 17:15’teki mücadelesinde zafere uzanacak safkanın sahibi 3 milyon 737 bin TL kazanacak.

95. Gazi Koşusu'nun tek adresi Fanatik Hipodrom

Yarışseverlerin yanı sıra tüm halkın büyük ilgi gösterdiği mücadelede tek adres her yıl olduğu gibi bu yıl da FANATİK Hipodrom olacak.

Haberin Devamı

7 yazarıyla Gazi Koşusu’nu yorumlayacak FANATİK Hipodrom’da safkanların galopları, istatistikleri, orijinleri, kazançları, tek tek yorumları ve son form durumları ile editör Cem Boşgelmez’in puanlaması ve kapak tahminleriyle heyecan fotofinişe kadar yaşanacak.

Son 6 yılda üst üste Gazi Koşusu’nu kazanan jokey Ahmet Çelik bu yıl da favorilerden BURGAS isimli safkana binerken birinciliğe uzanması halinde üst üste 7 birincilikle kendi dünya rekorunu daha da ileriye götürecek.

D-Smart’tan canlı olarak ekrana gelecek mücadele için adeta nefesler tutulurken bu büyük derbinin öncesi ve sonrası yine FANATİK’in tüm medya kanallarında büyük yer bulacak.

İŞTE FANATİK’İN GAZİ YAZARLARI

* HAKAN CANTINAZ

* ERAY BALCI

Haberin Devamı

* TOLGAHAN İMAL

* İSMET DEMİR

* GÖKHAN YALÇINKAYA

* OSMAN YILMAZ

* AHIR CASUSU HİT

YORUM YAZ