MENÜ

90+4'te kahraman

Bursaspor karşısında maç boyunca yaptığı hatalarla takımının en kötüsü olan Kadir Keleş, 90+4'te attığı kritik golle kahraman oldu. Takımına altın değerinde bir puan kazandırdı

90+4'te kahraman

Trabzonspor için Bursaspor deplasmanından 3 puanla ayrılmak, olmazsa olmazdı. Avrupa yolundaki rakiplerinden Kasımpaşaspor’un haftayı puansız kapatması, Bordo-Mavililer’i avantajlı konuma getirdi. 4.’lük için yarıştığı Sivasspor ise Rizespor deplasmanına çıktı. Fırtına, Bursa karşısında kısa sürede üstünlüğünü kabul ettirdi. Peş peşe pozisyonlar buldu. Öne geçen taraf ise Bekir’in uzaktan kaydettiği golle Timsah oldu. Buna rağmen Trabzonsporlu oyuncular güzel futbolu sürdürdü, Henrique ile beraberliği de yakaladı. İlk yarı 1-1 tamamlandı. İkinci devrede de iyi oynayan taraf Trabzonspor, golü bulan ise Bursa oldu. Belluschi’nin serbest vuruşunda direkten dönen top Onur’un sırtına çarpıp ağlara gitti. Bordo-Mavililer, büyük bölümünde iyi futbol sergileyip, rakibine üstünlüğünü kabul ettirdiği mücadelede 1 puanı 90+4’te kurtardı. O dakikaya kadar takımın en vasat oyuncusu olan, savunmada önemli hatalar yapan Kadir Keleş, yerden düzgün bir vuruşla golü atıp, Trabzonspor’a altın değerinde bir puan kazandırdı. Sivas’ın da Rize’de takılmasıyla Fırtına, son iki haftaya avantajlı girmiş oldu.

Henrique coştu

Bordo-Mavililer’in Brezilyalı forveti, Bursa deplasmanında da golünü attı. Son haftalarda Trabzonspor’un yakaladığı çıkışta büyük pay sahibi olan Henrique, dün de takımının ilk golünü kaydetti. 24 yaşındaki futbolcu, böylece ligde peş peşe beşinci maçta da ağları havalandırmış oldu ve müthiş bir seri yakaladı. Attığı golün dışında futbol olarak da etkili bir performans sergileyen Henrique’nin bu çabası, takımına galibiyeti getirmeye yetmedi. Sambacı bu sezon zaman zaman performansı nedeniyle eleştirilse de, attığı 20 gol ve yaptığı 10 asistle Fırtına’da skora en çok katkı sağlayan isim olmayı başardı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ