MENÜ

90 menajer Fenerbahçe'ye hücum etti!

Avrupa’nın önde gelen futbolcu temsilcileri, devre arası transfer dönemi için Hasan Çetinkaya’ya yüzlerce oyuncunun sunumunu yaptı.

90 menajer Fenerbahçe'ye hücum etti!

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada İngiltere’nin Londra kentinde düzenlenen Wyscout 2017 seminerine giden Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya’nın menajerlerin akınına uğradığı öğrenildi. İşler yolunda gitmeyince devre arası kadroyu güçlendirmek isteyen sarı-lacivertlilerin oyuncu arayışında olduğunu duyan ünlü menajerler, soluğu Çetinkaya’nın yanında aldı.

Avrupa'nın önde gelen futbolcu temsilcileriyle Londra’da görüşmeler yapan Çetinkaya, tam 90 menajerle kontağa geçti. Bu isimler ellerindeki futbolcuların sunumunu yaparken, hazırladıkları detaylı dosyaları sarı-lacivertlilerin idari menajerine teslim ettiler.

Valbuena ve Isla’dan kötü haber

KOCAMAN SÖZ ALDI

Ocak ayında kadrosunu sol bek, sol açık ve orta saha ile kuvvetlendirmeyi planlayan sarı-lacivertlilerde teknik direktör Aykut Kocaman da yönetimden transfer için söz aldı. Milli arada Osmanlıspor beraberliğinin yarattığı travmayı atlattığı öğrenilen deneyimli çalıştırıcının başkan Aziz Yıldırım ve kurmaylarına istediği oyuncuların listesini ilettiği ve genelde transferlerin ilk tercihlerden yapılacağı öğrenildi.

Kaynak: Şampiy10

Emmanuel Emenike dönüyor!


Pastore 20 milyon Euro

Haberin Devamı
YORUM YAZ