MENÜ

8 dakikada gitti

Kaleci Volkan Demirel ve Mehmet Topuz, perşembe günkü Beşiktaş derbisine yetiştirilmeye çalışılırken, dün gece İssiar Dia'nın sakatlanması moralleri bozdu.

8 dakikada gitti

Fenerbahçe’de gözler Beşiktaş derbisine çevrildi. Sezonun bu ilk derbisinden başarıyla ayrılmak isteyen Aykut Kocaman’ı tek düşündüren üst üste yaşanan sakatlıklar. İki haftadır Volkan Demirel’i oynatamayan genç hoca, tecrübeli file bekçisinin ne olursa olsun derbiye yetiştirilmesi talimatını verdi. Kocaman’ın sahada görmek istediği bir başka isim de Mehmet Topuz. İki oyuncunun, az da olsa forma giyme şansı bulunuyor. Yeni transfer Serdar Kesimal ve bir süre önce ameliyat olan kaleci Serkan Kırıntılı’nın ise derbide forma giyme şansı yok. Bu arada sakatların derbiye yetiştirilmesi talimatı veren Kocaman’ın canı, dün akşam Dia’nın sakatlanmasıyla bir hayli sıkıldı. 65. dakikada Stoch’un yerine oyuna giren Senegalli oyuncu, 70’te topa atak yaptığı anda sol ayağına ters basıp, yere yuvarlandı. Bu sırada dengesini sağlayamayıp, sol omuzunun üstüne düşen Dia, acı içinde kıvranmaya başladı. 72. dakikada oyundan çıkan yıldız oyuncu, derhal hastaneye kaldırıldı. MR’ı çekilen Dia’nın sol omzunun çıktığı ve omuz kapsüllerinde yırtık tesbit edildiği, derbide forma giymesinin ise imkansız olduğu belirlendi. Çıkan
omzu tekrar yerine takılan Dia’nın durumu bugün sağlık ekibi tarafından tekrar gözden geçirilecek ve ameliyat edilip edilmeyeceğine karar verilecek. Bu durumda golcü oyuncunun en az bir ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ