MENÜ

6 Aralık NBA maçları hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanıyor? Furkan Korkmaz, Washington Deplasmanında!

NBA'de 6 Aralık sabahı TSİ 03:00'te başlayacak olan program 4 maçla tamamlanacak. Temsilcimiz Furkan Korkmaz'ın takımı Philadelphia 76ers deplasmanda ligin zayıf ekibi Washington'a konuk olacak. Bu akşamın NBA programını haberimizin detaylarında bulabilirsiniz.

NBA’de perşembeyi cumaya bağlayan gece 4 maçla oynanacak programla tamamlanacak. 6 Aralık sabahı TSİ 03:00’te temsilcimiz Furkan Korkmaz’ın takımı Philadelphia 76ers deplasmanda Washington Wizards’a konuk olacak. Gecenin açılış maçında ligde zor zamanlar geçiren 6 galibiyetli Washington Wizards, evinde 15 galibiyetli Philadelphia’yı konuk edecek. Philadelphia ekibinin yıldız oyuncusu Josh Richardson bu maçta takımını yalnız bırakırken takımda başka eksik yer almıyor. Washington Wizards’ta ise Ian Mahinmi, C.J. Miles, Thomas Bryant ve John Wall sakatlıkları nedeniyle parkede yer alamayacaklar.

Haberin Devamı

Gecenin bir diğer karşılaşmasında ise ligin son sırasına demir atan hayal kırıklıklarının takımı New York Knicks evinde Denver Nuggets’ı konuk edecek. Ligin formda ekiplerinden Denver Nuggets aldıkları 13 galibiyetle batı konferansının 3. Sırasında yer alıyor. Son yıllarda alınan art arda kötü sonuçlarla taraftarını hüsrana uğrayan New York Knicks ise 21 maçta alldıkları 17 mağlubiyetle ligin son sırasında yer alıyor. New York Knicks’te sakatlıkları devam eden Ntilikina, Payton ve Morris’in durumu maç saati netlik kazanacak. Denver Nuggets takımında ise eksiklik bulunmuyor. Bu mücadele TSİ 03:30’da başlayacak.

Ve gecenin en önemli maçı TSİ 03:30’da Toronto Raptors ile Houston Rockets’in arasında oynanacak. Geçen senenin şampiyonu Kanada takım Toronto ligde aldıkları 15 galibiyetle doğu konferansının 3. Sırasında yer alıyor. Houston Rockets’ın ise 13 galibiyetle batı konferansında 5.liği bulunuyor. Houston Rockets’ta Eric Gordon, Nene ve Gerald Green sakatlığı nedeniye bu maçta takımını yalnız bırakacakken, Toronto Raptors’ta yıldız oyuncu Kyle Lowry bu maçla beraber parkelere geri dönüş yapacak.03:30’da başlayacak Toronto – Houston maçı S Sport’tan naklen yayınlanacak.

Haberin Devamı

Gecenin son karşılaşması ise TSİ 04:00’te oynanacak. Ligde kötü zamanlar geçiren New Orleans Pelicans, Phoenix Suns’ı evinde ağırlayacak. Uzun zaman sonra ligde playoff potasında yer alan Phoenix Suns inişli çıkışlı bir grafiğe sahip. Son 6 maçını kaybeden Pelicans’ta ise işler pek de yolunda ilerlemiyor. 6 galibiyetli Pelicans’ta Derrick Favors ve Kenrich Williams’ın durumu maç saati belli olacakken, Phoenix Suns’ta eksik oyuncu bulunmuyor.

Hangi Kanalda Yayınlanacak?

NBA’de oynanacak gecenin maçlarından yalnızca Toronto Raptors – Houston Rockets maçı televizyonda yayınlanacak. TSİ 03:30’da başlayacak olan mücadele S Sport’tan naklen yayınlanacak.

OYNANACAK OLAN DİĞER MAÇLARIN TAKİBİNİ İSE BURADAN YAPABİLİRSİNİZ!

Nihat Uzel’den 3 maçlık Mini Yorum:

Gecenin en zorlu mücadelesi Toronto Raptors – Houston Rockets karşılaşmasını handikapsız Toronto’nun kazanacağını düşünüyorum. Toronto evinde çok iyi oynayan tempolu bir takım. Bu maç için 224.5’tan üst seçeneğini de öneriyorum. İki takım da hücum yönü çok güçlü. Harden’ın performansı zaten malum. Toronto’da Siakam’ın performansı kilit rol oynayacaktır ama Toronto bu maçı kaybetmez. Washington – Philadelphia maçına da handikapsız iki oynamanızı öneririm. Philadelphia kadrosu eksikliklerle dolu olan Washington’a maç vermez. 76ers’ın rahat kazanacağını düşünüyorum. Son maç olarak ise New York Knicks – Denver Nuggets maçıyla alakalı şunu söyleyebilirim. Garanti oynamak isterseniz handikapsız Denver kazanabilir seçeneğine yönelebilirsiniz, biraz daha yüksek oran isterseniz Denver’ın 102.5’tan fazla sayı atacağını düşünüyorum. Bu bahsi de tercih edebilirsiniz.

Haberin Devamı

HAFTANIN MAÇLARINA BAHİS YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!

YORUM YAZ