MENÜ

500T'de evlilik teklifi!

Tuzlasporlu Nihat, kız arkadaşını otobüsün içinde arayarak evlenme teklifinde bulundu.

500T'de evlilik teklifi!

Fenerbahçe maçına 500T ile gitme fırsatını iyi değerlendiren Nihat Yılmaz, basın mensuplarının önünde ve canlı yayında, Gaziantep’te bulunan kız arkadaşını telefonla arayarak evlenmek istediğini söyledi. Hemşirelik yapan Meltem Özdemir duruma çok şaşırdı ve sürpriz teklifi kabul etti.

Takım halinde 500T ile Fenerbahçe maçına giden Tuzlaspor’da Nihat’ın yaptığı sıradışı teklif takım arkadaşları arasında "Fırsatçı golcü" olarak tanımlandı.

Nihat Yılmaz, kameralar önünde ve canlı yayında evlilik teklifinde bulunurken, DHA’ya yaptığı açıklamada ise; "Nişanlım Gaziantep’te ve kendisine evlenme teklif ettim, kabul etti. Çok mutluyum. Fenerbahçe maçına da bu moral ve motivasyonla çıkacağız, inşallah maçta da iyi oynar ve kazanırız" dedi.

Tuzlasporlu diğer oyuncular da "Sanırız, Dünya’da böyle birşey hiç yapılmamıştır. Farkındalık yaratmak ve bazı şeylere dikkat çekmek için yaptık. Biz haddimizi biliyoruz. Fenerbahçe maçı öncesi yaptığımız bu iş inşallah uğur getirir, puan veya puanlarla dönmeyi düşünüyoruz." şeklinde konuştular.

Haberin Devamı
YORUM YAZ