MENÜ

500 milyon Euro'luk adam: Marco Asensio

Real Madrid, parlayan yıldızı Marco Asensio ile kontrat uzatmaya hazırlanıyor. Barcelona karşısında attığı gollerle dikkatlari üzerine çeken genç futbolcunun serbest kalma bedeli yarım milyar Euro (yaklaşık 2 milyar TL) olacak.

500 milyon Euro'luk adam: Marco Asensio

İspanya Süper Kupası’ndaki futbolu ve attığı iki müthiş golle Avrupa futboluna damga vuran Marco Asensio’nun Real Madrid kariyeri uzun süreceğe benziyor.

2 yıl önce Elatun-Beyazlılar’a transfer olan genç yıldız, başkent ekibiyle olan kontratını 2023’e kadar uzatmaya hazırlanıyor.

İspanyol Marca gazetesinin haberine göre başkent ekibi, golcü oyuncunun 350 milyon Euro olan serbest kalma bedelini de yukarı çekerek tam 500 milyon Euro (2 milyar TL) olarak belirledi.

1 milyon zam

Böylece Asensio, Real Madrid’in üçüncü yarım milyar Euro’luk oyuncusu olacak. Son La Liga şampiyonunda Toni Kross, Luka Modric ve ve Dani Ceballos’un da serbest kalma bedelleri 500 milyon Euro... Cristiano Ronaldo, Gareth Bale veya Karim Benzema’yı kadrosuna katmak isteyen ekipler ise kasasından 1 milyar Euro (4 milyar TL) çıkarmak zorunda. Habere de ayrıca, Madrid temsilcisinin milli futbolcuya yıllık 4,5 milyon Euro garanti ücret vereceği de belirtildi.


Paulinho’dan yeni rekor!

Haberin Devamı
YORUM YAZ