MENÜ

50 bin Euro'luk kart!

Kritik Bursaspor deplasmanında gördüğü kırmızı kartla takımını yalnız bırakan Ricardo Quaresma'ya Siyah-Beyazlı yönetim 50 bin Euro gibi yüklü bir ceza kesti.

50 bin Euro'luk kart!

Beşiktaş formasını sırtına geçirdiği günden bu yana Siyah-Beyazlı taraftarların sevgilisi haline gelen Ricardo Quaresma’ya gördüğü kırmızı kartın faturası ağır oldu: 50 bin Euro... Bursaspor deplasmanında takımını yalnız bırakan Portekizli’ye, Beşiktaşlı idareciler kısa bir görüşmenin ardından 50 bin Euro ceza keseceğini bildirdi. Yönetime sık sık takımın kaptanı olmak istediğini dile getiren ve bu fırsatı sonunda yakalayan Quaresma’nın bundan sonraki karşılaşmalarda daha dikkatli olacağı belirtildi. Başarılı futbolcunun bugün İnönü’ye gelerek tribünden takım arkadaşlarına destek vereceği kaydedildi.

Haberin Devamı

Her işte bir hayır...

Bursaspor uzun süre 10 kişi oynamasına rağmen kalesinde pozisyon dahi vermemiş, ancak Quaresma kırmızı kart gördükten sonra Siyah-Beyazlılar skoru lehine çevirmeyi başarmıştı. Nitekim beraberlik golünü atan Sivok da, “Quaresma’nın atılması üzücüydü ama bu olay bizi maça daha da motive etti” diyerek düşüncelerini paylaşmıştı.

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ