MENÜ

4 Aslan formasını vermedi

Sarı-Kırmızılı ekipte, kapsamlı bir rotasyon vardı. Buca maçına 11'de başlayan 7 isim formasını kaptırdı; Arda, Kewell, Mehmet ve Barış ise sahadaydı.

4 Aslan formasını vermedi

Yoğun fikstürde sık sık rotasyona uğrayan Galatasaray kadrosu, dün de bir önceki maça göre bambaşka isimlerle sahadaydı. Hafta içinde Bucaspor’la oynanan Türkiye Kupası Play-Off maçından tam 7 farklı isimle Sivas karşısına çıkan Cim Bom’da, formalarını arkadaşlarına teslim etmeyen dört isim Arda, Kewell, Barış ve Mehmet’ti. Buca’ya karşı 11’de oyuna başlayan dört oyuncu dün de teknik direktör Rijkaard’ın ilk tercihleri arasındaydı. Buca’ya karşı yedek soyunan ya da tribünde oturan Leo Franco, Sabri, Servet, Gökhan, Hakan, Mustafa ve Nonda ise 11’deki diğer isimlerdi.

Haberin Devamı

Elano tribünde, Aykut kulübede
Buca maçına 11’de başlayan oyunculardan kırmızı kart cezalısı Elano tribünde otururken, Emre Güngör, Linderoth, Uğur, Caner ve kaleci Aykut yedek kulübesindeydi. Hasta olduğu açıklanan Aydın ise maç kadrosunda yer almadı. Hafta içerisinde Dinamo Bükreş’le oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçında da kadroda rotasyona gidilebileceği öğrenildi.

YORUM YAZ