MENÜ

39 yıl sonra futbola geri döndü!

Eski Fenerbahçeli Futbolcu Kerem Şenel, 39 yaşında futbola geri döndü!

39 yıl sonra futbola geri döndü!

Fenerbahçe'de 1993 yılında profesyonel sözleşme imzalayan Kerem Şenel, 2005'te bıraktığı futbola 8 yıl aradan sonra döndü. Zonguldak 1. Amatör Küme takımlarından Bölümspor'da forma giyen 39 yaşındaki Kerem Şenel, aynı zamanda takımın teknik direktörlüğünü de üstlendi.

Futbol yaşantısına Zonguldak'ta amatör ligde mücadele eden Karadonspor'da başlayan Kerem Şenel, 1991 yılında 17 yaşında gittiği Fenerbahçe seçmelerinde 56 futbolcu arasından ilk 16 arasına kalarak alt yapısında futbol oynamaya başladı. 2 yıl sonra ise 1993 yılında Fenerbahçe'yle 2 yıllık sözleşme imzalayarak profesyonelliğe adım attı. Şenel daha sonra Antalyaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da kiralık olarak futbol oynadıktan sonra tekrar Fenerbahçe'ye döndü. Şenel, dönemin ünlü futbolcuları Bülent Uygun, Emre Aşık, İlker Yağcıoğlu, Oğuz Çetin ve Tanju Çolak gibi isimlerle aynı takımda futbol oynadı.

6 yıl boyunca Fenerbahçe'nin sözleşmeli futbolcusu olmasına rağmen birçok kez başka takımlara kiralandığı için 2 resmi müsabakada görev alan Şenel, son olarak 1999 yılında dönemin 2. Lig takımlarından Kilimli Belediyespor'a transfer oldu. Daha sonra Zonguldakspor, Kardemir Karabükspor, Gaziosmanpaşa ve tekrar Zonguldakspor'da forma giyen Şenel, 2005 yılında 31 yaşında futbolu bıraktı. Kerem Şenel, 8 yıl ara verdiği futbola 39 yaşında, doğup büyüdüğü Zonguldak'ın Kilimli İlçesi'nde ki Bölüm Mahallesi'nin futbol takımı olan, Zonguldak 1. Amatör Küme Merkez Grubu'nda mücadele eden Bölümspor ile futbola döndü.

Haberin Devamı

"Gençlere örnek olmaya çalışıyorum"

Şenel, futbola 8 yıl ara verdikten sonra tekrar sahalara dönmenin heyecanını yaşadığını söyledi. Arkadaşlarının isteğini kırmayarak tekrar futbola başladığını anlatan Şenel, "Futbola bir süre ara verdikten sonra mahallemizin takımı olan Kilimli'nin Bölümspor takımında arkadaşlarımı kırmayarak futbola döndüm. Onlara hem antrenör olarak yardımcı oluyorum hem de onlarla birlikte sahaya çıkıyorum. Gençlerimizi yetiştirmeye çalışıyoruz. Onlara örnek olmaya çalışıyoruz. İlk önce önem verdiğimiz düzgün bir insan olmaları, iyi bir insan olmaları ve ondan sonra da iyi bir sporcu olmaları. Tabi ben oynamadım ama spordan da hiçbir zaman kopmadım. Şu anda da süper lig maçına çıkıyor gibi bir heyecanım var. Heyecanım hiçbir zaman bitmedi" dedi

YORUM YAZ