MENÜ

39 derece ateş vız geldi

Avrupa Şampiyonası'nda podyuma 39 derece ateşle çıkan Sibel Şişmek her şeye rağmen Türkiye'ye 2 altın, 1 gümüş madalya kazandırdı. Şampiyonumuz sadece rekor denemesinde hastalığı yüzünden halsiz düştüğünü söyledi.

39 derece ateş vız geldi

Belarus’ta devam eden Avrupa Halter Şampiyonası’nda 63 kiloda 2 altın ve 1 gümüş madalya kazanarak üçüncü kez Avrupa Şampiyonu olan Sibel Şimşek, yakalandığı ağır gribe rağmen başarı sağladığı için mutlu olduğunu belirtti. Belarus’a geldikleri günden itibaren ağır bir gribe yakalandığını, 39 derece ateş ile müsabakaya çıktığını ifade eden Şimşek, ilaç tedavilerinin yanı sıra antrenörü Nurcihan Gönül ve masör Emine Akyol’un büyük destekleri ile müsabakaya yetiştirildiğini anlattı.

‘Hedefim dünya rekorunu kırmak’
Milli haltercimiz hastalıktan bitkin düştüğünden dolayı silkmede Avrupa rekorunu kırmak için denediği 142 kiloyu kaldıramadığını, ancak Antalya’daki Dünya Halter Şampiyonası’nda 143 kilo kaldırarak Avrupa değil, Dünya rekoru kırmak istediğini söyledi. Şimşek, Minsk’te üçüncü kez Avrupa şampiyonluğunun yanı sıra 9’ncu madalyasını kazandığını, hedefinin 2010 Antalya’da yapılacak olan Dünya Halter Şampiyonası’nda kürsünün en üstüne çıkmak olduğunu belirtti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ