MENÜ

30 Ağustos Süper Loto sonuçları belli oldu! Milli Piyango Online Süper Loto çekiliş sonuçları sorgu ekranı

Haftanın üç günü çekilişi gerçekleştirilen Süper Loto'da bu akşam büyük ikramiye 15 Milyon TL'yi aştı. Sisal Şans tarafından 27 Ağustos Perşembe günü gerçekleştirilen Süper Loto çekilişinde 1 kişi 32 milyon 364 bin 752 TL ikramiye kazanmıştı. Büyük ikramiye; 52, 10, 6, 31, 59, 43 sayılarına isabet etmişti. Son teknoloji kullanılarak noter eşliğinde yapılan çekilişler, canlı olarak hem millipiyangoonline.com hem de YouTube kanalı Milli Piyano TV’de yayınlanıyor. Büyük bir heyecanla beklenen 30 Ağustos Süper Loto çekilişi saat 21.30'da noter huzurunda yapılan olan canlı yayınla gerçekleşti. Büyük ikramiyenin 15 milyon 164 bin 191 TL olarak belirlendiği dev çekilişte şanslı numaralar, 5 - 8 - 19 - 20 - 23 - 43 olarak belirlendi. 6 bilen çıkmadığından büyük ikramiye sonraki çekilişe devretti. Milli Piyango Online Süper Loto çekiliş sonuçları sorgu ekranı ve tüm detaylar haberimizde.

30 Ağustos Süper Loto sonuçları belli oldu! Milli Piyango Online Süper Loto çekiliş sonuçları sorgu ekranı

Milli Piyango Online tarafından Salı, Perşembe ve Pazar günleri yapılan Süper Loto'da heyecan, ikramiyenin katlanmasıyla arttı. Sisal Şans tarafından 27 Ağustos Perşembe günü gerçekleştirilen Süper Loto çekilişinde 1 kişi 32 milyon 364 bin 752 TL ikramiye kazandı. Büyük ikramiye; 52, 10, 6, 31, 59, 43 sayılarına isabet etmişti. Süper Loto'da çekilişler Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda ve millipiyangoonline.com adresinden canlı yayınlanıyor.

Haberin Devamı

MİLLİ PİYANGO'DA BÜYÜK İKRAMİYELER SAHİPLERİNİ ARIYOR

SÜPER LOTO BİLET SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN

30 Ağustos Süper Loto sonuçları millipiyangoonline.com'dan canlı yayınlanan çekiliş ile belli oldu. Büyük ikramiyenin 15 milyon 164 bin 191 TL olarak belirlendiği dev çekilişte şanslı numaralar, 5 - 8 - 19 - 20 - 23 - 43 olarak belirlendi. 6 bilen çıkmadığından büyük ikramiye sonraki çekilişe devretti. Çekilişte 5 bilen 14 kişi 15.476,90 TL, 4 bilen 737 kişi 457,30 TL, 3 bilen 16.225 kişi 22.20 TL ve 2 bilen 147.137 kişi ise 2.90 TL ikramiyeye hak kazandı.

Süper Loto Çekilişi ne zaman, saat kaçta?

Süper Loto çekilişleri her hafta Salı, Perşembe ve Pazar günleri yapılıyor. Saat 21:30'da gerçekleştirilen Süper Loto çekilişlerini Milli Piyango Online YouTube Kanalı üzerinden canlı olarak izleyebilir veya sonuçlar sayfasından çekiliş sonuçlarını takip edebilirsin.

Haberin Devamı

Süper Loto kuralları nelerdir?

Süper Loto, 1 ile 60 sayı arasından 6 adet sayının bilinmesine dayanan bir oyundur. Süper Loto ile en az 2, en fazla 6 adet sayıyı doğru tahmin ederek farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

Süper Loto’yu online oynamak için www.millipiyangonline.com ve/veya Milli Piyango uygulaması üzerinden profil oluşturabilir ve hemen kupon oluşturmaya başlayabilirsin. Ayrıca en yakın Milli Piyango satış bayilerimizi ziyaret ederek, ikramiye ve kazanma oranı artarak yenilenen Süper Loto’yu oynamaya devam edebilirsin.

Kazanma oranı oynadığın kolon ve bildiğin numara adedine göre değişir:

Birinci kategori “6 bilen” için kazanan kombinasyonun 6 rakamının tamamı doğru tahmin edilmelidir.

İkinci kategori “5 bilen” için kazanan kombinasyonun 5 rakamı doğru tahmin edilmelidir.

Üçüncü kategori “4 bilen” için kazanan kombinasyonun 4 rakamı doğru tahmin edilmelidir.

Dördüncü kategori “3 bilen” için kazanan kombinasyonun 3 rakamı doğru tahmin edilmelidir.

Beşinci kategori “2 bilen” için kazanan kombinasyonun 2 rakamı doğru tahmin edilmelidir.

Kolonları kendin doldurabilir, önceden oynanmış hazır bilet satın alabilir, oynayacağın rakamı doğrudan bayiye söyleyebilir veya “Sen Seç” ile terminalden rastgele rakam seçtirebilirsin.

Haberin Devamı

Arkadaşlarınla Ortak Bilet satın alabilirsin. Bir veya daha fazla biletin birden fazla üye tarafından aynı veya farklı pay nispetleriyle satın alınmasına Ortak Bilet denir. Ortak Biletler de satın alma işlemi gerçekleştiği anda üye hesaplarına yansıtılır.

Süper Loto çekilişleri her hafta Salı, Perşembe ve Pazar günleri yapılır. Süper Loto çekilişlerini YouTube Kanalı xxx üzerinden canlı olarak izleyebilir veya sonuçlar sayfasından çekiliş sonuçlarını takip edebilirsin.

Oynadığın her kolon sadece 3 TL’dir.

18 yaşından büyük olan herkes Süper Loto oynayabilir.

Süper Loto Oyun kurallarını daha detaylı incelemek için buraya tıkla!

YORUM YAZ