MENÜ

3 yıl sonra Maria Sharapova!

Rus raket Maria Sharapova, doping cezası sonrası, ilk kez katıldığı Fransa Açık’ta ikinci tura çıktı, 6 numaralı seri başı Karolina Pliskova’yla eşleşti.

3 yıl sonra Maria Sharapova!

Doping cezası 2017 nisan ayında biten ve toparlanma sürecine giren, dünya eski 1 numarası Maria Sharapova, uzun bir sürenin ardından ilk kez Fransa Açık’ta boy gösterdi. Sharapova, 2 şampiyonluk kazandığı ve en son 2015’te katıldığı Fransa Açık’ta ikinci turda, 21 yaşındaki Hırvat Donna Vekic’i iki saate yaklaşan bir mücadele sonucunda 7-5, 6-4 ile mağlup etmeyi başardı. Maria Sharapova’nın üçüncü turdaki rakibiyse 2015 finalisti Lucie Safarova’yı 3-6, 6-4, 6-1’lik setlerle geçen 6 numaralı seri başı Karolina Pliskova oldu.

Seri başları kazandı

Turnuvanın 5. gününde kadınlarda Simona Halep (1), Garbine Muguruza (3), Pliskova (6), erkeklerde Nadal (1), Cilic (3), Thiem (7), Anderson (6) gibi seribaşları üçüncü tura çıktı. Kanada’nın genç umudu Denis Shapovalov, Alman dünya 70 numarası Maximilian Marterer’e dört sette mağlup olarak turnuvaya ikinci turda veda etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ