MENÜ

"3 puanı biz alacağız"

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Fenerbahçe karşısında 3 puanı alan takımın kendileri olacağını kaydetti.

"3 puanı biz alacağız"

Süper Lig'de yarın sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Antalyaspor hazırlıklarını üç gündür basına kapalı sürdürüyor. Kırmızı beyazlı ekip bugün yapacağı son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye koyulacak. Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, rakibin kim olduğunun kendileri için önemli olmadığını söyledi. Özdilek, kendi sahalarında iyi oynadıklarının altını bir kez daha çizerek, "3 puanı alan takım biz olacağız" dedi.

Haberin Devamı

Kırmızı beyazlı ekipte kaleci Ömer Çatkıç ve ortasaha oyuncusu Fatih Ceylan'ın sakatlığı devam ederken, geçen hafta sakatlanan Yalçın Ayhan'ın Fenerbahçe maçında oynayabileceği belirtildi. Fildişili forvet oyuncusu Serge ise kırmızı kart cezasından dolayı Fenerbahçe karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Yarın akşam saat 20.00'de Antalya Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşma öncesi hafta boyunca yapılan antrenmanlarda, Akdeniz temsilcisinde morallerin yüksek olduğu gözlendi. Savunma ve forvet hattıyla özel olarak ilgilenen teknek ekip, Ömer'in yokluğunda kaleyi koruması beklenen Polat'la hafta boyunca özel olarak ilgilendi.

YORUM YAZ