MENÜ

"3 haftaya sahada olacağım"

Se­zon ba­şın­da­ki yurtdı­şı kam­pın­da sa­kat­la­nan 25 ya­şın­da­ki or­ta sa­ha, “Sa­kat­lı­ğın ilk dö­nem­le­ri ken­di­mi çok kö­tü his­set­tim. 6 haf­ta kim­sey­le ko­nuş­ma­dım. Dev­re ara­sın­da ta­kım­la ol­mak is­ti­yo­rum. For­ma­mı ge­ri ala­ca­ğım­dan şüp­he duy­mu­yo­rum” de­di.

"3 haftaya sahada olacağım"

Beşiktaş’ta sezon başı yapılan hazırlık kampında idman sırasında çime takılarak sol diz çapraz bağı kopan ve takımdan uzak kalan Tolgay Arslan, sahalara dönmek için gün sayıyor. Tedavisi için Almanya’da bulunan 25 yaşındaki oyuncu yaptığı açıklamada son durumundan hissettiklerine, gelecek planlarından takımın durumuna kadar samimi ifadeler kullandı.

3 haftaya sahada olacağım

Sezonun kendisi için talihsiz başladığını belirten Tolgay, “Geçen sezon belli bir ritmi tutturmuştum. Daha da iyi olacağımı biliyordum. Ancak, o istenmeyen sakatlığı yaşadım. İlk dönemler benim için çok zordu. Kendimi çok kötü hissediyordum. Neredeyse 6 hafta kadar kimseyle konuşmadım. Maçlara bile bakmak içimden gelmedi. Artık daha iyiyim. Takıma geri döneceğimi biliyorum. Maçları da izlemeye çoktan başladım” dedi. Koşulara başladığını belirten Tolgay, “3 hafta sonra sahaya çıkacağım. Ocak ayında da devre arası kampına katılmayı hedefliyorum. Planda bir aksama yok” diye konuştu.

Takım iyi gidince rahat ettim

Siyah-Beyazlılar’ı değerlendiren deneyimli isim, “Şu anda takım çok iyi gidiyor. Görev alan herkes işini yapıyor. Takımın iyi gitmesi benim de lehime oldu. Böylece, yetişmem lazım diyerek kendimi riske etmedim. Tedavimi tam anlamıyla sürdürüyorum” dedi. Takımın iyi gidişatının kendisinde forma endişesi oluşturup oluşturmadığıyla ilgili olaraksa, “Tabii ki dönünce kendimi yeniden göstermem gerekecek. Ancak, formamı geri alacağımdan şüphem yok. Ben ve Veli de dönünce daha iyi olacağız” ifadelerini kullandı.

Türkiye burnumda tütüyor

Fenerbahçe derbisi için Türkiye’ye gelen ve maçı tribünden izleyen Tolgay, “O maçların havası her zaman farklı oluyor. Derbi karşılaşmasını tribünde izledim ama yerimde duramadım. Sahada olup arkadaşlarımla mücadele etmeyi çok istedim. Tedavim için Almanya’dayım. Eşim ve ailem de burada. Türkiye’yi çok özledim. Adeta burnumda tütüyor” dedi. (Bugün)

Haberin Devamı
YORUM YAZ