MENÜ

3. gol Polat'ı çıldırttı

Başkent'te takımının galibiyetini bekleyen Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, farklı mağlubiyetle büyük hayal kırıklığı yaşadı.

3. gol Polat'ı çıldırttı

Polat, Ankaragücü’nün 3. golünden sonra tribünü terk etti. Ankaragücü maçını 19 Mayıs Stadı’nda izleyen Galatasaray Başkanı Adnan Polat, takımından galibiyet bekliyordu. Maç öncesi oldukça keyifli görünen Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, ev sahibi ekibin üst üste attığı gollerden sonra büyük moral bozukluğu yaşadı. Polat, üçüncü gol gelince de protokol tribününü terk edip, misafir salonuna geçti. Yenilgi nedeniyle büyük üzüntü yaşayan Başkan, buna karşın sakin tavrını korumayı tercih etti. Polat’ın yakın çevresine, “Bu tür iş kazaları olacaktır. Bunlara alışmamız lazım. Ama mücadele etmemiz lazım. Bu şekilde sıkıntı yaşarız. Sakatlıklar yine yakamızı bırakmıyor. Sadece rakipleri değil, artık şanssızlığı da yenmemiz gerekiyor” dediği öğrenildi. Galatasaray’da Futbol Şubesi, yarın yapılacak Yönetim Kurulu toplantısında kötü gidişatın nedenlerini masaya yatıracak.

Transfer yine gündemde
Devre arasında kadroyu yabancı bir stoperle takviye etmeyi planlayan Sarı-Kırmızılılar, Rijkaard’ın raporu doğrultusunda rotayı orta sahaya ya da forvet hattına da çevirebilir. Bu yönde araştırmaların başladığı belirlendi.

Raşit Altun

Haberin Devamı
YORUM YAZ