MENÜ

3 Eylül - Şair Gençer O'nun Bursa at yarış tahminleri

Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

3 Eylül - Şair Gençer O'nun Bursa at yarış tahminleri

Dokuz koşulu programda ilk yarışta seri birincilikler yapan Kara Hisar bakalım 5’te 5 yapabilecek mi? Grupta bu tana iki rakip gözüküyor. İlki Yılmazhan daha sonra Headway.
Üst üste gelen koşularında iyice pişkin olan Bican mücadele etmeyi öğrendi ve KG takısı sonrasında iki koşudur iyi koşuyor. Bu rakipleri geçerek ilk birinciliğine ulaşması normal sonuç olur. Ekürilere rakip isimler Kum Fırtınası ve Mazlumzülfikar gibi gözüküyor.
İlk yarışında kazanan Queen Of Proti ve son yarışında yaptığı faul nedeniyle ikinciliğe alınan Di Force arasındaki mücadele birinciyi belli edecektir.
SIKINTI YOK, DEDEMANBEYİ ve YÜREKLİ TAY..
1.Ayak: Altılı Ganyan bu koşuda başlayacak olup Elfidam ilk şansı verdiğim isim olacak. Kocaeli pistinde 1500 metrede Maiden, 1200 metrede Şartlı-5 galibi olan bu tay son iki yarışında önce KV7’de tabela dışı kaldı daha sonra 1400’de Three Cat’in kazandığı grupta 4’üncü oldu. M.Çiçek ile ilk şansı veriyorum. Rakipleri ise Wind Power, Santa Rua, Demirbaş ve Süphan olacaktır.
2.Ayak: Gördüğü üç koşusu da kum ve sentetik pistte olan Sıkıntı Yok isimli tay bu kez çime çıkıyor. Uçanbey yavrusu olmasıyla baba hattından çimde iş yapması gereken bu tay kolay bir galibiyete imza atabilir. Mezithaber, Bedriye, Kıpır Kıpır ve Yerebakan rakipleri olarak yazılabilir.
3.Ayak: 1900 metrede yapılacak olan yarışta çok iyi form tutmuş olan Dedemanbeyi ilk şansı alacaktır. Kocaeli pistindeki çıkışını Bursa’ya taşımasını beklediğim bu atın rakipleri ise Küçük Eray, Bozdeniz ve Palermo olacak.
4.Ayak: Uzun mesafe tempo yarışlarının başarılı atlarından Razyana’ya bu koşuda ilk şansı vereceğim. M.Çiçek’in iyi tanıdığı bu atın uygun rakipleri yanında şansı fazla gözüküyor. Ancak benim bu atı tek bırakmaya niyetim keza son yarışında ısrarla üzerinde durduğum Atılım bu grupta koşuyor.
5.Ayak: Birkaç koşudur takipte olduğum atların büyük çoğunluğu kazandı. Sırada bu grupta Yürekli Tay var. Mustafa Çiçek’in bineceği bu tay favori Marengo önünde kazanmasını beklediğim isimdir. Ancak kaliteli taylar veren Zeytinkız isimli kısrağın Deha’dan olan yavrusu Babazeytin de sürprize yazılabilir.
6.Ayak: Günün kapanış koşusu zorlu geçecek gibi gözüküyor. Free Power form durumu iyi olduğundan favorimiz olabilir. Ancak bu tip koşularda her zaman iyi son veren Amphitrite mutlaka dikkate alınmalı. Son koşusu ile toparlanan Vanuz Daughter, Three Cat, Serabım, Wananbe, Raziye Ana ve Körebe diğer şans verdiğim atlardır. (3.2.1.5.8)(8//5)(2//1.4.3)(7.4)(8//4.2)(3.2.4.10.9.17.1.8)

Haberin Devamı
YORUM YAZ