MENÜ

Sayısal Loto kime çıktı? Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı! Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve sonuç ekranı

Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği Çılgın Sayısal Loto sonuçları belli oldu. 25 milyon TL'lik Süper Loto çekilişinin ardından gözler Çılgın Sayısal Loto'ya çevrilmişti. Noter huzurunda ve canlı yayında yapılan çekilişte büyük ikramiye 50 milyon TL olarak belirlendi. Sayısal Loto'nun 3 Ağustos çekilişinde şanslı rakamlar; 4 - 34 - 39 - 42 - 47 - 61 ve joker 72 olarak belirlendi. 1'den 90'a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek oluşturulan kolonlarda tamamını bilen büyük ödülün sahibi oluyor. En az 2 rakamı bilen de ödül alabiliyor. Sayısal Loto sonuçları ve Sayısal Loto'ya dair tüm bilgiler haberimizde.

Sayısal Loto kime çıktı? Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı! Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve sonuç ekranı

Yeni dönemde Milli Piyango’nun tüm oyunlarında ikramiye oranları arttı kazanma şansı katlandı. Sisal Şans, 3 Ağustos’ta Çılgın Sayısal Loto’nun yeni dönem ilk çekilişiyle Sayısal Loto tarihindeki en yüksek büyük ikramiye olan 50 milyon TL kazanma fırsatı sundu.

Haberin Devamı

Çılgın Sayısal Loto’nun 3 Ağustos çekilişi saat 21.30’da yapıldı. Çekilişin ardından şanslı rakamlar; 4-34-39-42-47-61 ve joker 72 olarak belirlendi.

Sayısal Loto kime çıktı Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve sonuç ekranı

Çılgın Sayısal Loto nasıl ve nereden oynanır?

Çılgın Sayısal Loto; www.millipiyangoonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabilir. Oynadığın her kolon çekilişte çıkan numaralardan 6, 5+1 (Joker), 5, 4, 3 veya 2 numara doğru tahmin edersen ikramiye kazanırsın. 6 bilen Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiyesini kazanır! Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşülür.

Çılgın Sayısal Loto hangi gün çekiliyor?

Haftada 3 gün kazanma şansın var! Çılgın Sayısal Loto haftada 3 gün: Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri çekilir. Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekilir. Joker sayısı; çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden çekilmektedir.

Haberin Devamı

Çılgın Sayısal Loto kolon ücreti ne kadar?

Bir kolonda 90 numara bulunmaktadır. 90 numaradan 6 tanesi işaretlenir. Bir veya birden fazla kolon oynanabilir. Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

Sayısal Loto kime çıktı Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve sonuç ekranı

Sen Seç!

Sen seç, Online Çılgın Sayısal Loto’nun sizler için geliştirdiği bir seçenek. Kuponunu kendisi doldurmak istemeyenler için geliştirilen bu özellikle, kolon altındaki SEN SEÇ kutucuğu işaretlenir ve rastgele 6 numara ile şanslı kupon oluşur.

Sistem Oyunu

Sistem oyunu; çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyun, bir kuponda 6’dan fazla rakam seçilmesiyle oluşur. Oyuncular, altıdan fazla rakam seçerek seçilen rakamlarla oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler...

Çılgın Sayısal Loto oynamanın kuralları neler?

1’den 90’a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmaya dayalı bir oyun olan Çılgın Sayısal Loto’da en az 2, en fazla ise 6 adet sayıyı bilenler farklı miktarlarda ikramiye kazanıyor. Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekiliyor. Kazanma oranı oynanan kolon ve bilinen numara adedine göre değişiyor. Oyunseverler kolonları kendileri doldurabildiği gibi ayrıca sayıları doğrudan bayiye söyleyerek veya “Sen Seç” ile terminalden rastgele sayı seçtirerek de oynayabiliyor. 18 yaşından büyük herkesin oynayabileceği Çılgın Sayısal Loto’da her kolonun fiyatı ise 3 TL. Oyunun kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye https://www.millipiyangoonline.com/sayisal-loto/kurallar adresinden ulaşmak mümkün.

Haberin Devamı

Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor!

Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” (World Lottery Association) standart ve kurallarına uygun şekilde organize ediliyor ve en büyük öncelik şeffaflığa veriliyor.

Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.

YORUM YAZ