MENÜ

2019 NBA London Game biletleri satışa çıkıyor

Washington Wizards ve New York Knicks takımlarının mücadele edeceği NBA London Game 2019 maçının biletleri genel satışa sunuluyor.

2019 NBA London Game biletleri satışa çıkıyor

Washington Wizards ve New York Knicks takımlarının mücadele edeceği NBA London Game 2019 maçının biletleri, 19 Ekim Cuma günü TSİ 11:00'da, www.axs.com/nbalondon adresinden ve O2 uygulaması aracılığıyla genel satışa sunuluyor.

Haberin Devamı

Wizards ve Knicks takımlarını 17 Ocak 2019 Perşembe günü O2 Arena’da karşı karşıya getirecek maç, Londra'da oynanacak dokuzuncu normal sezon NBA maçı olma özelliğini taşıyor.

NBA, 17 Ekim Çarşamba günü TSİ 11:00’da sınırlı sayıdaki biletlere erişim sağlamak isteyen basketbol severleri, NBA.com/London adresinden ön kayda davet ediyor.

Wizards’ın mevcut kadrosunda All-Star guardı Bradley Beal, John Wall ve sekiz kez NBA All-Star seçilen Dwight Howard gibi yıldız isimler bulunuyor. Knicks’in kadrosunda ise Letonyalı forvet Kristaps Porzingis, Fransız oyun kurucu Frank Ntilikina ve gard Tim Hardaway Jr gibi isimler yer alıyor.

NBA London Game 2019, NBA’in Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’daki yayıncı partnerleri ve NBA League Pass tarafından yayınlanacak.

Haberin Devamı

NBA London Game 2019, 2013'te Detroit Pistons'a ve 2015'te Milwaukee Bucks'a karşı oynayan Knicks'in Londra’daki üçüncü maçı olma özelliği de taşıyor. Wizards ise İngiltere'deki ilk normal sezon maçını oynayacak. Londra'da oynanan sekiz normal sezon NBA maçının biletleri tamamen tükendi.

NBA London Game 2019, Beats by Dr. Dre, Foot Locker, Gatorade, Nike, SAP ve Tissot da dahil olmak üzere NBA’in pazarlama ortakları tarafından desteklenecek.

İngiltere'deki taraftarlar NBA.com/UK ve Facebook'ta (NBA UK) ve Twitter'da (NBAUK) daha fazla NBA bilgisi bulabilirler. Taraftarlar ayrıca en son Knicks ve Wizards ürünlerini NBAStore.eu'dan veya maç gecesi The O2 Arena'dan satın alabilirler.

YORUM YAZ