MENÜ

2019 EuroLeague Final Four'unun genel satışa çıkan biletleri tükendi!

2019 Turkish Airlines EuroLeague Final Four'u için genel satışa çıkan biletler birkaç saat içerisinde tükendi.

2019 EuroLeague Final Four'unun genel satışa çıkan biletleri tükendi!

Turkish Airlines EuroLeague'in Final Four organizasyonu, Avrupa'nın en büyük ilgi gören spor etkinliklerinden olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Haberin Devamı

6 Kasım Salı günü genel satışa çıkan biletler birkaç saat içerisinde tükendi.

Bu, 17-19 Mayıs 2019 tarihlerinde İspanya'nın Vitoria-Gasteiz şehrinde oynanacak Final Four'da 2019 EuroLeague şampiyonluğunun taçlandırılma anına oldukça fazla sayıda taraftarın tanık olacağı anlamına geliyor.

Maçların oynanacağı Fernando Buesa Arena, 15.000'den fazla koltuk kapasitesine sahip ve bu kapasitenin çoğunluğunu İspanyol taraftarlar oluşturacakken onları Yunanistan, Türkiye, İsrail ve Fransa'dan bilet alan taraftarlar izleyecek.

Geçtiğimiz hafta yapılan 24 saatlik ön satışın ardından bugünkü satışa olan yoğun talep, biletlerin yaklaşık 4 saat içinde tükenmesini sağladı. Bu, koltuk toplamının %80'ini genel olarak taraftarlara sunmak anlamına gelirken Final Four'a kalacak takımların taraftarları için de takım başına 600 bilet ayrılmış durumda.

Haberin Devamı

Ancak daha fazla bilet alma şansı da söz konusu. EuroLeague Basketball'un öncelikli bilet ortağı Stubhub, fan-to-fan bilet satışı platformuyla buna imkan tanırken özel bilet ve seyahat paketleri için resmi Final Four seyahat acentesi olan Tripoki'den faydalanılabilecek. VIP biletler için ise f4tickets@euroleague.net adresine talepte bulunulabilir.

YORUM YAZ