MENÜ

"2018 Sınır Tanımayan Basketbol Kampı"nda üç Türk

NBA ile FIBA tarafından düzenlenen ve bu yıl Sırbistan’da gerçekleştirilecek kampta Türkiye’den Gökşen Fitik, Tarık Sezgün ve Ömercan İlyasoğlu yer alacak.

"2018 Sınır Tanımayan Basketbol Kampı"nda üç Türk

Bu yıl 17. kez düzenlenecek "Sınır Tanımayan Basketbol Kampı"na Türkiye’den üç isim katılacak.

Haberin Devamı

Amerikan Basketbol Ligi (NBA), Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA) ve Sırbistan Basketbol Federasyonu, 15-18 Ağustos tarihlerinde Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da düzenlenecek 2018 Sınır Tanımayan Basketbol Avrupa Kampı’na katılacak isimleri açıkladı.

Kamp, 25 Avrupa ülkesinden 17 yaş altı 63 erkek ve kız oyuncuya ev sahipliği yapacak. Kampta Türkiye’den Gökşen Fitik, Tarık Sezgün ve Ömercan İlyasoğlu yer alacak.

2018 Sınır Tanımayan Basketbol Kampı’na daha önceden duyurulan Boban Marjanovic (Los Angeles Clippers, Sırbistan), Nikola Vucevic (Orlando Magic, Karadağ) ve Nemanja Bjelica (Sacramento Kings, Sırbistan) gibi isimlerin yanında, Bogdan Bogdanovic (Sacramento Kings, Sırbistan), Gary Harris (Denver Nuggets, ABD), Nikola Jokic (Denver Nuggets, Sırbistan) ve Frank Kaminsky (Charlotte Hornets, ABD/Sırbistan) dahil olacak. Amerikan Kadınlar Basketbol Ligi (WNBA) oyuncuları Ana Dabovic (Los Angeles Sparks, Sırbistan) ve Sonja Petrovic (Phoenix Mercury, Sırbistan) de kampta bulunacak.

Haberin Devamı

Sınır Tanımayan Basketbol Kampı, "NBA Cares" adlı sosyal sorumluluk projesine yönelik çalışmaları da içerecek ve sağlık sorunlarıyla ilgili gençlere sağlık paketleri sunacak.

NBA ve FIBA, 6 kıta 27 ülke ve 34 şehirde 55 kez Sınır Tanımayan Basketbol Kampı düzenledi. Dünya genelinde 260’ı aşkın faal ve emekli NBA, WNBA ve FIBA oyuncusu destek için kampa katılım sağladı.

YORUM YAZ