MENÜ

2018 Dünya Kupası öncesi İngiltere, erkeklerini uyardı

İngiliz beylerin dikkatine! 2018 Dünya Kupası öncesi İngiltere, erkeklerini uyardı. Rusya’daki dolandırıcı şebekelerinin, İngiliz zengin erkekleri evlilik bahanesiyle kandırıp, paralarını almaya çalışabileceği ifade edildi.

2018 Dünya Kupası öncesi İngiltere, erkeklerini uyardı

2018 Dünya Kupası’na artık sayılı günler kala ilginç bir haber gündeme geldi. İngiltere’nin yüksek tirajlı gazetelerinden The Sun’ın haberine göre İngiliz Dışişleri Bakanlığı yetkilileri, kupaya ev sahipliği yapacak olan Rusya’daki bazı dolandırıcıların turnuvayı dört gözle beklediklerini belirtti. Haberde yazana göre bazı Rus kadınların, güzelliklerini kullanarak zengin İngiliz taraftarları evlilik bahanesiyle kandırıp, paralarını almaya çalışacakları belirtildi.

Erkekleriyle de başı dertte

Dolandırıcıların bu oyununa gelinmemesi konusunda İngiliz erkeklerin çok dikkatli olmaları gerektiğini ifade eden yetkililer, “Kiminle dışarı çıkacağınıza çok dikkat edin. Özellikle yanında fazla miktarda nakit para bulundurmayın” vurgusunu yaptı. Bilindiği gibi İngiliz taraftarlar, Euro 2016’da Ruslar’ın erkek taraftarlarıyla meydan savaşı yapmışlardı. Yani İngilizler’in, her iki açıdan da çok dikkatli olması gerekiyor.

11 Ocak Süper Loto sonuçları belli oldu - Süper Loto sonucu...

Haberin Devamı
YORUM YAZ