MENÜ

Beşiktaş'ta Metin Albayrak istifa etti

Spor Toto Süper Lig'de üst üste 2 kez şampiyon olan ve 3. yıldızını takan Beşiktaş'ta yönetici Metin Albayrak istifa etti. Albayrak'ın Kocaeli Birlikspor ve transferler konusunda yönetimle anlaşmazlığa düştüğü ve istifa kararı aldığı öğrenildi.

Beşiktaş'ta Metin Albayrak istifa etti

Spor Toto Süper Lig'de üst üste ikinci kez şampiyon olan Beşiktaş'ta şok bir gelişme yaşandı...

Beşiktaş’ın basın sözcüsü ve futbolcu izleme komitesinin başındaki isim Metin Albayrak’ın yönetimdeki görevlerinden istifa ettiği öğrenildi.

İstafanın nedeni olarak Kocaeli Birlikspor ve transfer konusunda yönetimle anlaşmazlığa düştüğü öğrenildi. Albayrak'ın yakın çevresine 'Gökhan Keskin ve Fikret Demirer ile sürekli yurt dışında gidiyor, futbolcular izliyor, ama hiç biri alınmıyor' dediği ortaya çıktı.

Başkan Fikret Orman’ın ise bu istifayı kabul etmediği ve yaptıkları görüşmede “Sen benim yol arkadaşımsın. Şu anda Fransa’dayım, dönünce oturup konuşalım” dediği belirtildi.

Başkan Orman’ın yakın arkadaşı olan ve aynı zamanda seçildiği günden beri yönetimde yer alan Albayrak’ın, kendi işlerine vakit ayıramadığı gerekçesiyle istifasını verdiği ifade edildi. Ancak asıl nedenin, izlediği ve olumlu rapor verdiği futbolcuların değerlendirmeye alınmaması olduğu bildirildi.

Beşiktaş, Burak Yılmaz'da sona yaklaştı!


Mario Balotelli, Beşiktaş'ın radarında

Haberin Devamı
YORUM YAZ