MENÜ

Fenerbahçe'den TFF'ye boykot!

Türkiye Futbol Federasyonu yönetiminde önemli değişiklikler bekleyen Fenerbahçe, bu beklentiler karşılanmadığı için boykot kararı aldı. Sarı lacivertliler kurullarda Yıldırım Demirören’in şirketlerindeki kişilerin bulunmasından rahatsız.

Fenerbahçe'den TFF'ye boykot!

Fenerbahçe yeni sezon öncesi Federasyon’da beklenen değişiklik olmayınca TFF’nin bugün Ankara’da gerçekleşecek Mali Genel Kurul’u boykot etme kararı aldı.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım başta olmak olmak üzere sarı lacivertlilerin delegeleri genel kurula gitmeme kararı aldı. TFF yöneticisi Yaşar Aşçıoğlu’nun istifa gerekçelerinin kendileri için de geçerli olduğunu söyleyen Fenerbahçeliler bu boykotu şu gerekçelerle aldı...

3 ÖNEMLİ SEBEP VAR

1- MHK’nın değişmemesi

Fenerbahçe MHK’dan ve atamalardan rahatsızlar. Yeni sezon öncesi MHK’nın değişmemesi sarı lacivertlileri rahatsız ediyor.

Emre Mor'a sürpriz talip!

2- Kurullardaki sıkıntılar

Sarı lacivertliler kurullarda tıpkı Yaşar Aşçıoğlu’nun dediği gibi kurullarda Demirören’in şirketlerindeki profesyonellerin olmasından rahatsızlar. Kurulların tarafsız olmadığı düşünülüyor.

3- TFF’deki Beşiktaş egemenliği

Fenerbahçe yeni sezon öncesi kurullardaki Beşiktaş etkinliğinden rahatsızlar. Bunun gelecek yıla taşınmamasını istiyorlar.

Kaynak: Hürriyet

Fransa'da yıldız avı: Nabil Dirar


Simon Kjaer bilmecesi

Haberin Devamı
YORUM YAZ