MENÜ

2017 Milli Piyango sonuçları - İŞTE TAM LİSTE BURADA...

2017 Milli Piyango sonuçları? MPI tam liste - Milli Piyango Amorti numaralar hangileri... 60 Milyon Çeyrek bilete çıktı. 3 bilet İstanbul'da 1 bilet ise Antalya'da satıldı. Milli Piyango sonuçları ve sorgulama ekranı çekiliş yapılır yapılmaz vatandaşların akınına uğradı. Türkiye'nin tüm illerinde satılan biletlerin sorgulaması için internete akın edenler sonuçları öğrenmeye çalışıyor.

2017 Milli Piyango sonuçları - İŞTE TAM LİSTE BURADA...

2017 Milli Piyango sonuçları? MPI tam liste - Amorti numaralar hangileri... Milli Piyango sonuçları ve sorgulama ekranı burada... Türkiye'de 4 kişi güne dev ikramiyeyi kazanarak uyandı. Zengin olma umuduyla milli piyango bileti alan vatandaşlar gece geç saatlerden itibaren aldıkları piyongoları sorgulatıyor. Kimisine amorti çıktı kimine ise büyük ikramiye. Milli Piyango Genel Müdürlüğü Kızılay Binası Salonu'nda dün saat 14.00'te başlayan gündüz bölümü çekilişlerinde, amorti ikramiyeleri hariç olmak üzere 100 bin liranın altında ikramiye kazanan numaralar belirlendi.

Bu sabah açıklandı! İşte TEOG 2. nakil sonuçları


LYS - YGS'nin yerine hangi sınav sistemi gelecek? Ve açıklandı...

100 bin lira ve üzerindeki ikramiyeler ile amorti çekilişleri ise saat 19.00'dan itibaren aynı salonda gerçekleştirilmeye başlandı.

Öte yandan, Milli Piyangonun bu yılki en büyük ikramiyesi olan 60 milyon lira, senenin son saatlerinde sahibini veya sahiplerini bulacak.

Çekilişte amorti rakamları (0) ve (5) olarak belirlendi.Yılbaşı çekiliş sonuçları listesi açıklanır açıklanmaz sonuçları ve kazanan numaraların sorgusunu fanatik.com.tr'den yapabilirsiniz.

MİLLİ PİYANGO BİLET SORGULAMA İÇİN TIKLAYIN

2 milyon 950 bin 269 adet ikramiye dağıtılacak

Yılbaşı özel çekilişi biletlerinin tümünün satılması halinde, vatandaşa 348 milyon 180 bin lira ikramiye dağıtılacak. Bunun 60 milyon lirası büyük ikramiye olarak verilecek. Özel çekilişin diğer büyük ikramiyeleri de 1 adet 10 milyon, 1 adet 5 milyon, 1 adet 2 milyon, 1 adet 1 milyon ve 1 adet de 500 bin lira olacak.

2 milyon adet de amortinin verileceği özel çekilişte, tüm biletlerin satılması halinde dağıtılacak ikramiye adedi 2 milyon 950 bin 269'a ulaşacak. Bütün biletlerin satılması kaydıyla da 348 milyon 180 bin liralık ikramiye dağıtılacak.

Büyük ikramiye çeyrek bilete çıktı

Milli Piyango Genel Müdürlüğünün 31 Aralık yılbaşı özel çekilişinde 60 milyon liralık büyük ikramiye, "2796288" numaralı çeyrek bilete isabet etti.

Antalya'da büyük ikramiye kime çıktı?

Milli Piyango’nun Yılbaşı Özel Çekilişi’nde 60 milyon liralık büyük ikramiyenin isabet ettiği 2796288 numaralı çeyrek biletlerden birinin Antalya’da satılması, kentte heyecan uyandırdı. Herkes büyük ikramiyeyi kazanan talihlinin kim olduğunu merak ediyor.

Antalya Şans Oyunları ve Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Yalçın Sayar, Milli Piyango Genel Müdürlüğü’nce 31 Aralık 2016 yılbaşı akşamı gerçekleştirilen yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiyenin isabet ettiği çeyrek biletlerden birinin Antalya’da satıldığını belirterek, "Antalya’nın şanslı illerden olduğunu söylemiştik" dedi. Biletin hangi bayiden ve kime satıldığı konusunda şu anda ellerinde bir bilgi olmadığını belirten Yalçın Sayar, şunları söyledi:

"Antalya bilet satışı bakımından Türkiye’de ilk dört arasında. Bu yıl 1 milyonun üzerinde bilet satılacağını tahmin etmiştik. Bu tahminimiz doğru çıktı. Antalya’ya büyük ikramiyenin de çıkacağını, Antalya’nın şanslı illerden olduğunu söylemiştik. Bu tahminlerimiz de doğru çıktı. Şimdi Antalya talihlisini arıyor. Bileti kimin sattığını ancak 2 Ocak günü Milli Piyango İdaresi’nden öğrenebiliriz. Ya da bayi kendi faturalarından bunu tespit edebilir. Ancak bizim elimizde şu anda bu bileti kimin sattığına ilişkin bilgi yok."

Antalya’da korsan bilet satışı olmadığını belirten Sayar, "Antalya’dan herkes gönül rahatlığıyla biletini alabilir. Nitekim büyük ikramiye de Antalya’mızda satılan biletlerden birine isabet etmiştir. Büyük ikramiyenin isabet ettiği çeyrek biletlerden birinin Antalya’da satılması bizleri sevindirdi. Talihlimizden Antalya’mıza yatırım bekliyoruz" dedi.

Bilsem yerleştirme sonuçları açıklandı! Bilsem yerleştirme sorgu ekranı 2017




Haberin Devamı
YORUM YAZ