MENÜ

Galatasaray'a 2 Ukraynalı

Devre arasında takıma katkı yapması beklenen sarı kırmızılı yönetime iki Ukraynalı oyuncu önerildi. Geçen sezon Fenerbahçe'nin de transfer etmek istediği Seleznev ile Budkivsky Sarı-Kırmızılılar tarafından takibe alındı.

Galatasaray'a 2 Ukraynalı

Zorya Lugansk takımında kiralık oynayan Pylyp Budkivsky ve Dniprolu Evgen Seleznev izleme ekibi ve teknik heyete sunuldu.

Her iki futbolcunun da Türkiye temsilcisi Doğan Ercan, Galatasaray'la konuyu konuştuğunu söyledi.

GALATASARAY İZLİYOR

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Ercan, ''Galatasaray'a bir buçuk ay önceden oyuncuların ismini verdik. Onlarda izleme ekibine izletiyorlar. Şu anda ciddi bir şey yok hoca değişimi oldu bekliyoruz. 2-3 kulüple konuştuk yurt dışından da İtalya'dan da iki tane kulüp ilgileniyor. İki oyuncuda yetenekli oyuncu, ikisi de Ukrayna milli takım oyuncusu onları finallerde izleyeceğiz'' dedi.

GELMEYE SICAK BAKIYORLAR
Ercan, ''Dnipro'daki oyuncunun 4 ay sonra mukavelesi bitiyor. Ön protokol yapılırsa uygun şartlarda geleceğini düşünüyorum. Kendiside yurt dışında oynamak istiyor. Öteki oyuncusu Zorya takımında kiralık oynuyor ligde 13 gol attı. Milli takım play off'da da gol attı. Maliyetleri uygun Dinipro'daki 1,5 Milyon euro isteniyor. Öteki oyuncu ise kiralık olarak 300 bin euro'ya kiralanabilir. İki oyuncuda sıcak bakıyor Türkiye'den gelecek teklife'' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ