MENÜ

Fenerbahçe - Molde maçı saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nde kendi sahasında Molde'yi ağırlayacak olan Fenerbahçe, karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak Avrupa mecaresına iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Peki bu karşılaşma şifreli mi? Fenerbahçe Molde maçı saat kaçta ve hangi kanaldan yayınlanacak?

Fenerbahçe - Molde maçı saat kaçta hangi kanalda?

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak karşılaşmayı Fransız hakem Benoit Bastien yönetecek.

Karşılaşma saat 20.00'de başlayacak ve TRT 1'den canlı yayınlanacak.

Bu sezonki 5. maç

Grup maçlarına 3 puanla başlamayı hedefleyen Kanarya, bu sezon Avrupa'da 5. maçına çıkacak. Şampiyonlar Ligi 3. önelemesinde Shakhtar Donetsk'le karşılaşan Fenerbahçe, ilk maçta rakibiyle 0-0 berabere kalırken, ikinci maçta ise 3-0 mağlup olarak UEFA Avrupa Ligi'ne kalmıştı.

Play-off turunda Yunan temsilcisi Atromitos'la eşleşen Sarı Lacivertliler, rakibini 1-0 ve 3-0'lık sonuçlarla iki maçta da mağlup ederek gruplara kalmayı başarmıştı.

Eksikler var

Bu sezon yeni bir yapılanmaya giden ve yıldız oyuncuları kadrosuna katan Fenerbahçe'de bu maç öncesi birçok eksik bulunuyor. Sakatlığı bulunan Gökhan Gönül'ün yerine Şener Özbayraklı'nın oynaması beklenirken, savunmada Kjaer ve Abdoulaye Ba da forma giyemeyecek. Onların yerine ise sakatlığı yeni düzelen Bruno Alves ve Michal Kadlec'in oynaması bekleniyor.

Orta sahanın önemli isimlerinden Brezilyalı Diego Ribas da, yine bu maçta oynayamayacak. Hafif ağrıları bulunduğu belirtilen Josef de Souza ve Nani'nin ise sahada olması bekleniyor.

Lazar Markovic oynayacak mı?

Yeni transfer Lazar Markovic ise geçen sezondan kalan cezası nedeniyle Molde karşısında oynayamayacak. Geçtiğimiz yıl Liverpool formasıyla UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Basel maçında rakibine yaptığı hareket nedeniyle kırmızı kart gören Markovic, 4 maç ceza almıştı.

Bu cezanın ikisini Liverpool'un UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ile oynadığı maçlarda çeken Sırp futbolcu, kalan iki maç cezasını ise Fenerbahçe'de tamamlayacak. Markovic, sarı-lacivertlilerin Molde ve Celtic'le yapacağı maçlarda cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Molde ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçının 11'inde iki büyük sürpriz yaptı. Portekizli teknik adam, sezonun en formda isimlerinden olan kaptan Volkan Demirel'i yedek soyundurdu.

Pereira'nın ikinci sürprizi ise hücum hattında. Fener'in teknik patronu, hazırlık maçlarından bu yana sürekli gol yollarında görev verdiği Fernandao'yu da 11'de görevlendirmedi. Volkan Şen ilk kez resmi bir maçta 11'de görev aldı. Hafif sakatlığı bulunan Nani ise ilk 11'de şans bulmayı başardı.

Fenerbahçe 11'i şu şekilde:

Fabiano Ribeiro - Şener Özbayraklı - Bruno Alves - Michal Kadlec - Caner Erkin - Ozan Tufan- Mehmet Topal - Raul Meireles - Volkan Şen - Luis Nani- Robin Van persie

Yedekler:

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Hakan Çinemre, Uygar Mert Zeybek, Alper Potuk, Jose Fernanda

Molde 11'i şu şekilde:

Horvath, Gabrielsen, Linnes, Rindarøy, Forren, D. Hestad, Singh, Moström, E. Hestad, Høiland, Elyounoussi

Yedekler:

Linde, Flo, Toivo, Hussain, Kamara, Agnaldo, Svendsen

Haberin Devamı
YORUM YAZ