MENÜ

Casillas'ın annesi ateş püskürdü

Real Madrid'den ayrılarak Porto ile anlaşan Iker Casillas'ın annesi, başkan Florentino Perez'e adeta ateş püskürdü.

Casillas'ın annesi ateş püskürdü

Real Madrid’den ayrılan Iker Casillas’ın anne ve babası El Mundo gazetesine zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Deneyimli file bekçisinin annesi Mari Carmen, “Oğlumla şu an çok fazla görüşmüyorum. Ama onun hep iyi olmasını diliyorum” dedi.

Ailesiyle 30 milyon Euro’luk bir gayrimenkul paylaşımı nedeniyle ters düşen Casillas’ı annesi savundu. Mari Carmen, “Kısa boylu başkan Florentino Perez oğlumu bu yüzden hiç çekemedi. Sürekli olarak Buffon’u getireceği haberlerini yaydı. Bu da oğlumun üzerinde psikolojik baskı yarattı” dedi. Casillas’ın annesi, “Oğlum bunları bize hiç anlatmazdı. Ama ben hissediyordum. Aslında hayali Real Madrid’de jübile yapmaktı. Ama Perez onun tarihe geçmesime engel oldu” ifadesini kullandı.

PORTO 2. LİG TAKIMI

Mari Carmen, Casillas’ın yeni takımı Porto ile ilgili olarak, “Iker kategorisinde bir oyuncu için adeta bir 2. Lig takımı. Dünya şampiyonu bir futbolcu için bu kabul edilemez. Oğluma çok daha iyi teklifler geldi. Ama, başkan Florentino Perez, Morata’nın Juventus’a gidip kendisini göstermesinin ardından korktuğu için Casillas’ın büyük bir kulübe gitmesine izin vermedi” dedi.

REFERANDUM YAPILSAYDI

Başkan Perez’i suçlamalarını sürdüren Casillas’ın ailesi, “Aslında taraftarın ona karşı bir tepkisi yoktu. Yunanistan’daki gibi bir referandum, Real Madrid’li taraftarlar arasında da yapılsa eminim Casillas’ın kalması yönünde ezici bir çoğunluk ‘Evet’ oyu verir. Perez, kendisine bağlı medya mensupları ile 2010’dan bu yana oğluma karşı sistematik bir kampanya yürüttü. Perez’in tek derdi Bale gibi oyuncular alıp forma satmak. Casillas’ı değersizleştirirken, diğer para sayılan futbolcular ön plana çıkartılıyor yorumunda bulundu.

MENDES, MADRİD'İN KRALI

Iker Casillas’ın annesi Mari Carmen, oğlunun yerine adı geçen David De Gea ile ilgili de konuştu. Carmen, “De Gea’nın menajeri Jorge Mendes. O zaten Real Madrid’de kraldır. O ne dese o olur” dedi. Casillas, babasının, “Oğlum, Real Madrid’den son kuruşuna kadar hakkını al” talebini yerine getirdi. Ancak annesinin “Oğlum sen daha iyi takımları hak ediyorsun. Daha büyük bir takıma git” isteğini gerçekleştiremedi. Casillas’ın annesi, “Porto, Casillas için 2. Lig takımı gibi” sözlerinin ardından Portekizli kulübün taraftarları tarafından ölüm tehditleri almaya başladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ