MENÜ

"Aysal'ın uçağı ile geliyorum"

Galatasaray'ın yeni hocası artık büyük bir son dakika sürprizi olmazsa Mircea Lucescu!

"Aysal'ın uçağı ile geliyorum"

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın “Pazartesiye kadar kendisine süre verdik” dediği Rumen hoca, gelişmeleri yakın çevresiyle paşlaştı: Hem Galatasaray hem de Ahmedov ile anlaştım. Büyük bir aksilik olmazsa pazar günü Başkan Ünal Aysal’ın uçağı ile İstanbul’da olacağım.

FANATİK açıklıyor... Mancini ile yolları ayıran Galatasaray’ın yeni hocası artık büyük bir son dakika sürprizi olmazsa Mircea Lucescu! Bu sıcak gelişmeyi yakın çevresi ile bizzat Rumen hocanın paylaştığı ve tüm ayrıntıları aktardığı ortaya çıktı. Buna göre Lucescu’nun geleceğini soran dostlarına, “Galatasaray ile anlaştım. Ancak en az o kadar önemli olan bir nokta da Ahmedov’un (Shakhtar’ın sahibi) tutumuydu. Asla kötü ayrılmak istemezdim. Şimdi onunla da sorunları çözdük” dedi ve asıl bombayı patlattı: Büyük bir aksilik olmazsa pazar günü Başkan Ünal Aysal’ın uçağı ile İstanbul’dayım.

Shakhtar dağılıyor...

Lucescu’yu adım adım eski kulübüne taşıyan detaylara gelince... Başarılı teknik adamın 10 yıldır görev yapıp sınıf atlattığı Shakhtar, Ukrayna’daki iç karışıklıktan en çok etkilenin kulüplerden biri oldu. Başta takımın Brezilyalı yıldızları olmak üzere birçok yabancı, “Ülkeye dönmeyeceğiz” mesajı yolladı. Bu noktada Shakhtar’ın da futbolcularını uygun bonservislerle satması gündeme geldi. Ancak Lucescu ile kulübün sahibi Ahmedov’un ilişkisi profesyonellikten çok dostluğa dayanıyor. Luce’nin bizzat Ahmedov ile görüştüğü ve Galatasaray için izin istediği, Ukraynalı başkanın da gelişmelerden dolayı anlayış gösterip onay verdiği bildirildi.

Başkan da doğruladı

Lucescu ile ilgili en somut açıklamalardan birini de Başkan Ünal Aysal yaptı... İşte Aysal’ın o sözleri: Lucescu’ya öncelik verdik. Taraftarın sempatisini görmezden gelemezdik. Kulübüyle sözleşmesi sürüyor. O nedenle pazartesiye kadar kendisine süre tanıdık.

Çağrı Davran

Haberin Devamı
YORUM YAZ