MENÜ

2 çilek hazır

Galatasaray'ın transfer listesindeki yıldızlardan Robben ve Clichy için İngiliz basını çarpıcı bir iddia ortaya attı. Daily Mail'e göre Sarı-Kırmızılılar, hem Manchester City hem de Bayern Münih'le anlaşma sağladı bile...

2 çilek hazır

Ligde şampiyonluk kupasını üst üste ikinci kez kaldırmaya hazırlanan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde yine ses getirecek bir ekip kurmak için düğmeye bastı. Yabancı oyuncu transferinde son derece kabarık bir liste çerçevesinde çalışan Sarı-Kırmızılılar’ın temasları, Avrupa medyasında da geniş yankı buluyor. Son çarpıcı iddia İngiltere’den geldi. Daily Mail, dün okurlarına manşetten duyurduğu haberde, Galatasaray’ın bir süredir transfer listesinde yer alan iki yıldız Gael Clichy ve Arjen Robben’in kulüpleriyle anlaşma sağladığını duyurdu. Buna göre Cim Bom, Bayern Münih’e 7 milyon Euro, Manchester City’ye de yaklaşık 11 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli ödeyecek.

İkisi de sıcak bakıyor

Kulüpleriyle sözleşmesi devam eden her iki oyuncunun da Galatasaray forması giyme fikrine pozitif yaklaştıkları, haberin detayında yer alan bilgiler arasında.

Haberin Devamı
YORUM YAZ