MENÜ

17 günde 6 maç!

Trabzonspor için sezon çok yoğun başlayacak. Karadeniz ekibi, Eylül ayı içinde 2 Şampiyonlar Ligi sınavı verecek, 4 tane de lig mücadelesinde boy gösterecek. Güneş alternatifli kadro üzerinde duruyor.

17 günde 6 maç!

Trabzonspor için sezon çok yoğun bir şekilde start alıyor. Şu ana kadar 3 resmi maç (2 Benfica, 1 Athletic Bilbao) ile gücünü deneme şansı bulan ve 2 beraberlik 1 yenilgi alan Bordo-Mavililer, içinde bulunduğumuz Eylül ayında ise tam 6 sınav verecek. Fırtına, Süper Lig’de sezonu 10 Eylül’deki Manisaspor maçıyla açarken, Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçını ise yine deplasmanda, 14 Eylül’de İtalyan devi Inter ile oynayacak. Yenilenen Avni Aker’deki taraftarla buluşma randevusu 17 Eylül’de İstanbul Belediye mücadelesiyle olurken, Devler Ligi’nde ise ağırlanacak ilk rakip (27 Eylül) Fransız Lille olacak.

Haberin Devamı

Farklılık kaçınılmaz

Bu zorlu periyottan en az kayıpla ayrılmayı ve sezona gelecek adına motivasyonu yüksek tutacak bir başlangıcı planlayan Trabzonspor’da teknik heyet de bu süreci elindeki tüm dinamikleri kullanarak atlatmak niyetinde. Son transferlerle özellikle lig için hayli derinleşen kadro durumu Bordo-Mavililer’in hocası Şenol Güneş’in en büyük kozu. 6 maçlık seride Güneş’in kale ve savunma hariç diğer bölgelerde farklı uygulamalara gitmesi bekleniyor.

YORUM YAZ