MENÜ

1461 Trabzon'da reklam anlaşması

PTT 1. Lig'e Play-Off üzerinden 'merhaba' diyen 1461 Trabzon'la, İmperial Hastanesi forma reklamı anlaşması yaptı. Hastanenin yönetim kurulu başkan yardımcısı Mehmet Çebi, yeni sezonda zirveye oynayacaklarına inandıklarını söyledi.

1461 Trabzon'da reklam anlaşması

Yeni sezonda PTT 1. Lig’de mücadele edecek olan 1461 Trabzon, göğüs reklamı için Trabzon İmperial Hastanesiyle anlaştı. 1461 Trabzon Kulup Başkanı Şaban Bülbül yeni sezonda takımın göğüs reklamı konusunda İmperial Hastanesi’yle anlaştıklarını belirterek geçmiş dönemde bu hastanenin göğüs reklamıyla bir çok başarılara imza attıklarını söyledi. İmperial Hastanesi’nin her zaman sporun ve sporcunun yanında yer aldığını belirten Başkan Bülbül, "Sporun ve sporcunun devamlı yanında olan daha öncede 1461’in muhteşem günlerinde formanın önünde ismini bulundurmaktan onur duyduğumuz İmperial Hastanesiyle bu yılda inşallah o mutlu günlerimizi tekrar yaşayacağız. Öncelikle İmperial Hastanesinin yönetim kuruluna, Başhekimine, doktorlarına hepsine teşekkür ediyoruz. İmperial Hastanesi hem günümüzde hem de geçmişiyle beraber daima sporun ve sporcuların yanında sağlıklı bir şekilde görev almıştır. Bu destekleriyle beraber 1461’de İmperial Hastanesinin reklamıyla beraber şaşalı dönemine dönecektir. İmperial Hastanesinin reklamıyla çıkarlan maçlarda 1461 büyük başarılar elde etmiştir" dedi.

'Hedef şampiyonluk'

Forma reklamı imza töreninde konuşan İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi’de 1461 Trabzon’un bu yılda şampiyonluğa oynayacağını belirtti. Çelebi "Biz bu bölgenin zirvedeki hastanesiyiz. Bölgedeki bütün sosyal alanlar bizim de ilgi alanımıza giriyor. Hedefleri olan ve zirveyi zorlayan bir hastane olarak hedefi ve zirveye oynayan bir takımın bir kulübün sponsoru olmak onlarla beraber olmaktan onur duyuyoruz. Geçmiş dönemler de bizim sponsor olduğumuz dönemlerde 1461 şampiyon olmuştu inşallah bu yılda şampiyonluğu yakalayacaktır. Sizlere başarılar diliyorum" diye konuştu. Daha sonra Hastane ile kulüp arasında varılan anlaşma gereği imzalar atılırken, imza töreninde hastanenin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Ekrem Sağlam ve Başhekim Opr. Dr Ömer Fatih Çelik de hazır bulundu.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ