MENÜ

1461 Trabzon'da hedef, ligde kalıcı olmak

PTT 1. Lig'in yeni ekiplerinden 1461 Trabzon'un kulüp genel sekreteri Hasan Açıcı, yeni sezon hedeflerini, Trabzonspor'a futbolcu yetiştirmek ve ligde kalıcı olmak şeklinde açıkladı.

1461 Trabzon'da hedef, ligde kalıcı olmak

Açıcı, yaptığı açıklamada, yeni sezonda genç ve güçlü bir kadro kurmak için yoğun çalıştıklarını söyledi.

Ligde güçlü takımların olduğunu belirten Açıcı, "Yeni sezonda hedeflerimiz, Trabzonspor’a futbolcu yetiştirmek ve ligde kalıcı olmaktır. Bazı takımlar ve sporcular Süper Lig tecrübesine sahip. Bu nedenle biz de lige çok iyi hazırlanıyoruz. Yaptığımız transferlerle genç ve güçlü bir takım kurmak için uğraşıyoruz. Yeni transferlerimiz takıma kısa sürede uyum sağlarsa ligde çok iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum" dedi.

Erzurum’da 12 günlük kamp süresi geçirdiklerini anımsatan Açıcı, "Erzurum’daki 12 günlük kamp çalışmalarımızı tamamlayarak Trabzon’a döndük. Çalışmalarımıza kendi tesislerimizde günde iki antrenman yaparak devam ediyoruz. Lige kadar oynayacağımız hazırlık karşılaşmalarında eksiklerimizi giderip lige hazır bir şekilde girmek istiyoruz" diye konuştu.

Yeni sezonun ilk maçını deplasmanda Yeni Malatyaspor ile oynayacaklarını ifade eden Açıcı, "Ligde ilk maçlar her zaman zordur. Malatya’ya kazanmaya gideceğiz" ifadelerini kullandı.

Açıcı, transferler hakkında da bilgi vererek, "İyi transferler yaptık. Geçen sezon şampiyon olan takımdaki oyuncular müthiş bir arkadaşlık ve uyum yakalamıştı. Yeni sezonda da aynı ortamı sağlamak istiyoruz. Bu nedenle bize ayak uydurabilecek futbolcuları kadromuza kattık" diyerek sözlerini tamamladı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ