MENÜ

14 kişi çalıştılar

Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Sarı-Lacivertliler, milli takımlarında olan ve sakatlıkları bulunan oyuncular nedeniyle dün 14 kişiyle çalıştı.

14 kişi çalıştılar

Aykut Kocaman yönetiminde Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde, düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman tek kale maçın ardından, minyatür kaleye şut çalışmasıyla sona erdi.

Haberin Devamı

Issiar Dia salonda çalıştı

Sarı-Lacivertliler’in Senegalli oyuncusu Issiar Dia, ağrılarının olması nedeniyle çalışmasını salonda tamamlarken, Serdar Kesimal ve Uğur Boral düz koşuların temposunu artırarak sürdürdü. Aykut Kocaman’ın şut çalışması sırasında oyuncularını sık sık uyarması dikkatlerden kaçmazken, futbolcuların da oldukça neşeli olduğu gözlendi.

Uğur ve Semih’e Alman ilgisi

Bu arada A Milli Takım’ın yarın Almanya ile yapacağı maç için Türkiye’ye gelen ZDF Kanalı, Samandıra Can Bartu Tevsisleri’ni ziyaret etti. ZDF muhabirleri 2008 Avrupa Şampiyonası finallerinde, Ay-Yıldızlı formayla Almanya filelerini havalandıran Uğur Boral ve Semih Şentürk ile ayrı ayrı ropörtaj yaptığı bildirildi.

YORUM YAZ