MENÜ

12 Dev Adam Slovenya'ya gitti

Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren A Milli Erkek Basketbol Takımı, özel turnuvaya katılmak üzere Slovenya'ya gitti. Celje kentindeki Zlatorog Spor Salonu'nda 3 gün sürecek turnuvada Türkiye'nin yanı sıra ev sahibi Slovenya, Sırbistan ve Letonya mücadele edecek.

12 Dev Adam Slovenya'ya gitti

Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren A Milli Erkek Basketbol Takımı, özel turnuvaya katılmak üzere Slovenya’ya gitti.
Celje kentindeki Zlatorog Spor Salonu’nda 3 gün sürecek turnuvada Türkiye’nin yanı sıra ev sahibi Slovenya, Sırbistan ve Letonya mücadele edecek.

"12 Dev Adam", turnuvadaki ilk maçında yarın Sırbistan ile karşılaşacak.

- Program
Turnuvada (TSİ) maç programı şöyle:
Yarın:
19.00 Türkiye - Sırbistan
21.45 Slovenya - Letonya
3 Ağustos Cumartesi:
19.00 Türkiye - Letonya
21.45 Slovenya - Sırbistan
4 Ağustos Pazar:
18.30 Sırbistan - Letonya
21.15 Slovenya - Türkiye
A Milli Takım, turnuva maçlarının ardından 5 Ağustos Pazartesi günü İstanbul’a dönerek hazırlıklarını sürdürecek.
- Erdenay’ın görüşleri
Türkiye Basketbol Federasyonu Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay, Avrupa Şampiyonası öncesi ilk hazırlık maçlarında bütün oyuncuların oynama şansı bulacağını söyledi.
Erdenay, "Oyuncuları denemek, son durumumuzu görmek ve galip gelmek istiyoruz. Slovenya ve Sırbistan zaten şampiyonanın çok sayıdaki favorilerinden iki tanesi. Slovenya özellikle ev sahibi avantajını da kullanmak isteyecektir. Daha önce birçok kez maç yaptığımız ekipler, çok yakından tanıyoruz" diye konuştu.
Muhabir: Mehmet Ali DerdiyokYayınlayan: Çetin Arslancan
12:55 01/08/13
"

Haberin Devamı
YORUM YAZ