MENÜ

12. adam göreve hazır

Trabzonsporlu taraftarlar, sezonun ilk en önemli iç saha maçına kilitlenmiş durumda. Biletler yarından itibaren çıkacak, hafta sonunda Avni Aker bayram yeri olacak.

12. adam göreve hazır

Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı ligden düşen Ankaraspor’la eşleştiği için bay geçen Trabzonspor’da herkes, önümüzdeki hafta Avni Aker’de oynanacak olan Beşiktaş karşılaşmasına kilitlenmiş durumda. Şimdiden Bordo-Mavililer’i, bu sezonun en önemli iç saha maçının heyecanı sardı. Bu zorlu mücadelenin biletlerinin çıkmasını büyük bir sabırsızlıkla bekleyen taraftarların, stadı adeta bayram yerine çevireceği ifade edildi. Son maçında Kayserispor’u 2-1’le geçen Trabzonspor’un çıkışını Siyah-Beyazlılar karşısında sürdürmesini umut eden 12. Adam’ın, takımına tam destek vereceği de şimdiden belli oldu.

Evinde 1 kez kaybetti
Bu sezon sahasında toplam 5 maç yapan Karadeniz temsilcisi, bu maçlardan 2 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Sadece Diyarbakırspor’a kaybetti. Taraftarların kendilerini yalnız bırakmayacağına inandığını belirten kaptan Egemen Korkmaz da, Beşiktaş karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlanacaklarını söyledi. Egemen, “Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Bu yüzden kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ